Search

Τα συγχαρητήρια και οι ευχές της ΚΑΕ Άρης σε Βαλάντη Κουρτίδη και άλλους 6 “μικρούς” για την παρουσία στην πρώτη του Ανδρικού!

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στο νέο «αίμα» του Άρη, έδωσαν οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων ακαδημιών με αφορμή την παρουσία επτά αθλητών στην «πρώτη» του Άρη, ανάμεσα στα 7 ταλαντούχους νεαρούς των “κιτρινόμαυρων” βρίσκεται και ο ξανθιώτης Βαλάντης Κουρτίδης.

Αναλυτικά:

«Στην πρώτη συγκέντρωση της αντρικής ομάδας του ΑΡΗ κλήθηκαν, προς μεγάλη χαρά, 7 αθλητές του αναπτυξιακού προγράμματος Aris School Of Basketball.

Η αύξηση του αριθμού των νεαρών αθλητών του αναπτυξιακού μας προγράμματος, που παίρνουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στην πρώτη ομάδα, διεκδικώντας μία θέση σε αυτήν, είναι ο σκοπός του προγράμματος.

Ευχόμαστε στους αθλητές μας Δημήτρη Φλιώνη (1997, πρωταθλητής με την εθνική ομάδα Under20), Καλαϊτζάκη Παναγιώτη (1999, μέλος της εθνικής ομάδας Under18), Δημητρακά Ευάγγελο (1999), Λαζάρου Κώστα (1999), Βουλγαρόπουλο Στράτο (2000, επιλέχθηκε από NBA και FIBA στους 40 καλύτερους αθλητές της ηλικίας του), Κουρτίδη Βαλάντη (2001) και Σιδηροηλία Γιάννη (2001, πρωταθλητής με την εθνική ομάδα Under16), συγχαρητήρια και καλή επιτυχία».

Share it