Search

Με τον Βαλάντη Κουρτίδη και παρόντα τον Μάνο Λάσκαρη η πρώτη του Άρη!(+pics)

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε σήμερα ο Άρης στο Αλεξάνδρειο. Ήταν η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη, που επέστρεψε στον Άρη ύστερα από 24 χρόνια και αυτό αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός του (πολύ δύσκολου) καλοκαιριού που βιώνει το τμήμα μπάσκετ.

Στην πρώτη προπόνηση του Άρη μετείχε και ο ταλαντούχος ξανθιώτης καλαθοσφαιριστής Βαλάντης Κουρτίδης, με τον πρώην παίκτη της Ασπίδας να είναι ο ένας εκ των δύο Εφήβων που επέλεξε ο Παναγιώτης Γιαννάκης για να μετέχουν στην προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων”

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ: «Τη Δευτέρα (21/08) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Αρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο με μεγάλη «δίψα» για μια πετυχημένη χρονιά.

Στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη και των συνεργατών του βρέθηκαν οι εξής παίκτες: Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου (είναι σε συζητήσεις με την ομάδα), Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Διονύσης Τάταρης, Βαγγέλης Δημητρακάς, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Henry French (τελεί υπό δοκιμή), Κωνσταντίνος-Μάριος Λαζάρου και οι έφηβοι Βαλάντης Κουρτίδης και Στράτος Βουλγαρόπουλος. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Νίκος Στυλιανού, Νίκος Τσιριλάκης».

Το παρών έδωσαν ο ξάνθιωτης Μάνος Λάσκαρης, αδερφός του Νίκου,  ο Βασίλης Βουρτζούμης, ενώ στο Nick Galis Hall βρέθηκε και η παλιά δόξα του συλλόγου ο Βασίλης Παραμανίδης, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Photos Credit: Του Παύλου Μακρίδη, megapress.gr

Share it