Search

Διέψευσε τις φήμες περί επιστροφής του στην ΑΕΔ ο Κουρδάκης που τα έχωσε στους… «δημοσιογράφους»

Σε δημοσιεύματα ιστοσελίδων που δεν προήλθαν από ρεπορτάζ και έτσι ήταν αναληθή, απάντησε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook ο πρώην παίκτης της ΑΕ Διδυμοτείχου Παναγιώτης Κουρδάκης.

Ο Κουρδάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του στην νταμπλούχο Έβρου και ότι εδώ και δύο μήνες προπονείται με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Honvend.

Η ανάρτηση του Κουρδάκη:

«Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούγονται πολλά για το όνομα μου και την υποτιθέμενη επιστροφή μου, εάν οι “δημοσιογράφοι” ξέρανε να κάνουν την δουλειά τους θα μπορούσαν απλά να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους πριν βγάλουν κάτι δημόσια. Ίσως τότε θα βλέπανε ότι εδώ κ 2 μήνες προπονούμαι με την Honvend, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Ουγγαρίας κ πρωταθλήτρια 2016-2017. Προς ενημέρωση λοιπόν όλων, κοινών γνωστών, φίλων και “δημοσιογράφων” ,δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής μου, ούτε στην πόλη του Διδυμοτείχου ουτε φυσικά στην ομάδα της Α.Ε.Δ , τουλάχιστον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εύχομαι η ομάδα να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της και εγώ αν και μακριά, πάντα θα είμαι δίπλα σε οτιδήποτε χρειαστεί. ☘️

Υ.Γ ακόμη κ ένας τηλεφωνητής στο εξωτερικό βγάζει πολλά περισσότερα από πολλούς πρώην συναδέλφους μου ποδοσφαιριστές Β’ εθνικής στην Ελλάδα».

Share it