Search

Photos: Με πολλά νέα πρόσωπα σε παρκέ και πάγκο η πρώτη για την ανανεωμένη Ασπίδα Ξάνθης

Με πολύ όρεξη για σκληρή δουλειά αλλά και πίστη στις δυνατότητες της ομάδα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας η προετοιμασία της Ασπίδας Ξάνθης, με μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ με 6 μεταγραφές αλλά και προσθήκη στο τεχνικό τιμ.

Στην πρώτη της ξανθιώτικης ομάδας που θα εκπροσωπήσει και φέτος το Θρακιώτικο μπάσκετ στην Β’ Εθνική κατηγορία, όντας μαζί με την Καβάλα οι ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που αγωνίζονται στην υψηλότερη κατηγορία, το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας με ξεκάθαρη την διαφοροποίηση του ρόστερ αλλά και την πτώση του μέσου όρου ηλικίας.

Μοναδικός απών απο την προπόνηση ήταν ο κόουτς της ομάδας Κώστας Ιωαννίδης, που θα απουσιάζει μέχρι την Παρασκευή λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ τις πρώτες οδηγίες στους παίκτες της ομάδας έδωσαν οι βοηθοί Γιώργος Κοτάκης και το νέο μέλος του τιμ Πάνος Παπαδόπουλος, και ο γυμναστής της ομάδας Φώτης Μιχαηλίδης.

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της χρονιάς πραγματοποιήθηκαν ομιλίες απο τον Πρόεδρο του συλλόγου Πέτρο Ραφτόπουλο, τον επίτιμο Πρόεδρο Χριστόφορο Παπατσαρούχα, και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Παναγιωτόπουλο.

Ακολούθως ο Γιώργος Κοτάκης μίλησε στους παίκτες για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει σε πιο έντονους ρυθμούς καθώς φέτος και λόγω του Κυπέλλου θα ξεκινήσουν αρκετά νωρίς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την Ασπίδα να αντιμετωπίζει στις 13 Σεπτεμβρίου την Ανατόλια εκτός έδρας

Share it