Search

Γήπεδο… μπαλόνι ετοιμάζει η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Κομοτηνής Fairplay!

Η Σχολή του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή επενδύει στη βελτίωση των αθλητικών της εγκαταστάσεων και πρωτοπορεί.

Το μέλος του «ερυθρόλευκου» Δικτύου διαθέτει, πλέον, δύο νέα γήπεδα, το ένα εκ των οποίων θα κλέβει την παράσταση μόλις το έργο ολοκληρωθεί. Όπως τονίζει ο Χρήστος Κυριαζής στην εφημερίδα “ΓΑΥΡΟΣ” , πρόκειται για γήπεδα 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα, τα οποία έχουν διπλή ιδιότητα, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για ποδόσφαιρο όσο και για τένις.

Μαζί με τα άλλα δύο, που υπήρχαν ήδη (ένα 8Χ8 με συνθετικό χλοοτάπητα και ένα 11Χ11 με φυσικό χλοοτάπητα) και τις κλειστές αίθουσες συνολικής επιφάνειας 200 τετραγωνικών μέτρων, δημιουργείται ένα πολυαθλητικό κέντρο, το οποίο θα ψυχαγωγεί τα παιδιά της περιοχής.

Το ένα από τα δύο νέα γήπεδα ξεχωρίζει, διότι θα έχει «σκέπαστρο» τελευταίας τεχνολογίας, η τοποθέτηση του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 2-3 εβδομάδων. Πρόκειται για το γνωστό «σκέπαστρο-μπαλόνι», το οποίο έχει καταστεί ιδιαιτέρως δημοφιλές διεθνώς τα τελευταία χρόνια, στον χώρο του ποδόσφαιρου και όχι μόνο.

Δεδομένου του κόστους, είναι ένα τολμηρό βήμα, που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και φυσικά της ασφάλειας, η οποία αποτελεί κύριο μέλημα τόσο για τη διεύθυνση της Σχολής όσο και για τους γονείς, από τη στιγμή που οι αθλητικές δραστηριότητες αφορούν σε παιδιά. Οι καιρικές συνθήκες στη θρακιώτικη πόλη είναι πολύ δύσκολες τον χειμώνα και η νέα κατασκευή θα προφυλάσσει τους πιτσιρικάδες από το κρύο, το χιόνι και τις βροχές.

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η ονομασία είναι… εμπνευσμένη από το γεγονός ότι στέγαση της αθλητικής υποδομής γίνεται από κατασκευή που υποστηρίζεται από αέρα και δεν έχει ιστό στήριξης. Το κύριο υλικό κατασκευής είναι η μεμβράνη, πλεονέκτημα της οποίας είναι η εξοικονόμηση χώρου. Απαιτεί μόνο την εργασία τοποθέτησης, ενώ δεν χρειάζεται προεργασία ή κάποιο περιμετρικό τοιχίο για τη συγκράτηση της κατασκευής.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Πρόκειται για μια πολύ ακριβή επένδυση, η οποία, όμως, αποτελεί απόδειξη της τεράστιας όρεξης των επικεφαλής, Νίκου Βασιλειάδη, Φώτη Κωνσταντινίδη και των συνεργατών τους, αλλά και της εμπιστοσύνης τους στα αποτελέσματα της δουλειάς τους. Σε λίγες ημέρες, η Σχολή θα συμπληρώσει έναν χρόνο ως επίσημο μέλος του Δικτύου του Ολυμπιακού και η αναγνώριση του εξαιρετικού έργου της από την τοπική κοινωνία είναι κάτι περισσότερο από φανερή. Γι’ αυτό ο αριθμός των ποδοσφαιριστών τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να είναι κατά πολύ αυξημένος.

 

 

Share it