Search

Στον Ιπποκράτη και ο Βαγγέλης Καρασερίδης!

Σε ακόμα μία πολύ ποιοτική μεταγραφή προχώρησε ο ΑΟ Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης καθώς έκανε δικό του ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ του Έβρου, τον Βαγγέλη Καρασερίδη.

Ο Καρασερίδης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ορφέα Ξάνθης, Άρη Αβάτου, Εθνικό Αλεξ/πολης και Θύελλα Ραφήνας, ενώ πέρυσι έπαιζε στην Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του του Ξανθιώτη Βαγγέλη Καρασερίδη από την ομάδα της Άνθειας! Με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη μετά από την επιθυμία του προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη, ο Βαγγέλης θα ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειες της ομάδας για την επίτευξη των φετινών της στόχων.

Ο Βαγγέλης, 26 ετών, ο οποίος αποτελεί το ποιοτικότερο αριστερό μπακ της κατηγορίας, έχει αγωνισθεί με επιτυχία σε Ορφέα Ξάνθης, Θύελλα Ραφήνας, Άρη Αβάτου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική.

Τον καλωσορίζουμε και το ευχαριστούμε για τη διάθεση του να βοηθήσει το σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη»

Share it