Search

Εντυπωσιακή φιλική εξάρα για τον Άρη Αβάτου κόντρα στον Ηρακλή Ζυγού!(+pics)

Με γεμάτες μπαταρίες απο τις αρκετές ημέρες ξεκούρασης οι παίκτες του Άρη Αβάτου ήταν εντυπωσιακοί στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ζυγού στο γήπεδο του Νέου Ζυγού, κερδίζοντας τους γηπεδούχους με 1-6!

Τα τέρματα για την άνετη νίκη της ομάδας του Κυριάκου Κετσιεμενίδη σημείωσαν οι Πάρης Κοτόπουλος(2), Βασίλης Κουτσούμπας(2), Παύλος Ευθυμιάδης και Βασίλης Δόντσος, ενώ για την ομάδα του Ζυγού που γνώρισε την πρώτη ήττα στα φετινά της φιλικά σημείωσε ο Παναγιώτης Κτίστης.

Η αρχική ενδεκάδα του Γιάννη Δημητριάδη ήταν οι : Πανδράκης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π., Κελέσης, Χικμέτ, Μυγγίδης, Ψαρόπουλος, Ζοσιμίδης, Γιώργος Κριεζής, Παπαδόπουλος, Πανταζίδης. Ενώ έπαιξαν και οι: Ρούσσος, Παύλος Κριεζής, Μπαργκάν, Κτίστης, Χατζούδης, Ξουπλίδης, Αρσενίου και Καραμανής.

Για την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη ξεκίνησαν οι: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Ευθυμιάδης, Γκέκας, Κοτόπουλος, Χαριτίδης, Μελισσόπουλος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Βαρελάς, Ταχτσίδης, Καλαϊτζίδης, Μίχογλου, Κιομουρτζής, Εμίνογλου και Βαφειάδης.

Share it