Search

Photos: Φιλική πεντάρα των Νέων της Ξάνθης επί του ελλιπή Κεραυνού Πέρνης

Φιλικό ξεμούδιασμα της ομάδας Κ20 της Ξάνθης που επικράτησε με 5-1 του Κεραυνού Πέρνης σε παιχνίδι που διεξήχθη νωρίς το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ στα Πηγάδια.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη παρουσιάζοντας καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφτασε σε μια άνετη επικράτηση απέναντι στον Κεραυνό που παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες. Η ομάδα της Ξάνθης  άνοιξε το σκορ χάρις σε τέρμα του Κώστα Χαντζή στο πρώτο μέρος, με τον Φειζί Χασάνογλου να κάνει δύο τα τέρματα της ξανθιώτικης ομάδας με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Σουλεϊμάν. Η ομάδα της Πέρνης κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντώνη Μαχαιρούδη, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος, με την Ξάνθη όμως να απαντά άμεσα και μετά απο πάσα του Σουλεϊμάν ο Καλογιάννης με δυνατό σουτ έκανε το 3-1. Το 4-1 έκανε με προβολή ο Γιάννης Ιωάννου ενώ με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Κώστας Δουλγέρης διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε ο Κεραυνός Πέρνης του Γιάννη Μαλαματά καθώς δεν βρέθηκαν στα Πηγάδια, είτε λόγω διακοπών είτε λόγω εργασίας, οι ξανθιώτες Σουκρήογλου, Αλή Μπαρί, Γεωργούσης, Δεσύλλας αλλα και οι Τσόρμπατζι, Παπαντωνίου και Κωνσταντάρας.

Για την ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησαν οι: Τζελέπης, Μελιόπουλος, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Χασάνογλου, Τσάπαρης, Παπαδόπουλος, Καλογιάννης, Σουλεϊμάν, Χαντζής, Τσέλα. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ιωάννου, Δουλγέρης, Αγγελόπουλος, Τριανταφύλλου, Θεοφυλάκης, Δημητρίου, Χατζηχρήστος, Τενεκές, Χατζής, Κιολείδης.

Για τον Κεραυνό Πέρνης ξεκίνησαν οι: Μπιρμπιλής, Ζαρκαντζάς, Ιβανίδης, Χαλπέτης, Πανίδης, Παπαστεργίου, Ετφροσυνίδης, Τζιβανόπουλος, Μπουτζουρόγλου, Μαχαιρούδης, Μπουλγκούρας. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Βαρνυσιώτης και Τσαλόπουλος.

Share it