Search

Φιλική νίκη του Άρη Πετεινού επί του Ερμή Μάνδρας, με αρκετά νέα πρόσωπα και οι δύο ενόψει της έναρξης της σαιζόν!(+pics)

Φιλική νίκη με 2-0 σημείωσε η ομάδα του Άρη Πετεινού επί του Ερμή Μάνδρας, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής 18 Αυγούστου στο γήπεδο του Πετεινού.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο με αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με τους Τάσο Νεοφυτίδη για τους γηπεδούχους και Βασίλη Κωνσταντινίδη για τους φιλοξενούμενους να χρησιμοποιούν αρκετούς νεαρούς παίκτες ενώ αμφότεροι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους μία εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με τους αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν η ομάδα του Πετρινού πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι επέβαλλε τον ρυθμό της κατάφερε με δύο τέρματα του Τσακιρούδη να φτάσει στη νίκη με 2-0, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ζώτο.

Καλή εικόνα του Άρη Πετεινού και στα δύο ημίχρονα, με την ομάδα του Άρη και φέτος να συνδυάζει την εμπειρία και το ταλέντο ενώ απομένουν μερικές κινήσεις ακόμα για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ. Παρά τις αρκετές απουσίες το νεανικό σύνολο του Ερμή άφησε άριστες εντυπώσεις και όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου με 3-4 προσθήκες που θα γίνουν ο Ερμής θα είναι πανέτοιμος όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Για την ομάδα του Άρη Πετεινού ξεκίνησαν οι: Μίχος, Παρμακλής, Ελευθεριάδης, Νεανίδης, Θώμογλου, Πιλέ, Πουτακίδης, Εσάτ, Μπουρλόγλου, Διαμαντής, Δασκαλάκης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κασάπογλου, Γούλας Χρ., Ζώτος, Κοκκαλίδης, Γούλας Β., Σταγώνης, Βαρυτιμιάδης, Τσακιρούδης, Χάιτας, Θεοδωρίδης.

Για τον Ερμή Μάνδρας ξεκίνησαν οι: Καραπάνος, Καραμεταξάς, Καρακάσης Β., Γκαλέντζος, Απατζή, Κουμουλίδης, Καρακάσης Αν., Φωκίδης, Δεληγιαννόπουλος, Σιάνκο, Χατζηπαπαδόπουλος. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Στρατόπουλος, Μωυσιάδης, Σπυριδωνίδης, Λισάντερ και Τσιλικίδης.

 

Share it