Search

Πρεμιέρα με λευκή ισοπαλία για την Ξανθη που “κόλλησε” κόντρα στην νεοφώτιστη Λαμία!

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League η ομάδα της Ξάνθης που έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην νεοφώτιστη Λαμία. Διεκόπη το παιχνίδι για 5 λεπτά λόγω προβλήματος στον φωτισμό, κάτι που επηρέασε τις ομάδες  που ξεκίνησαν το ματς κάτω απο έντονη ζέστη.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Ξάνθης μετά το πρώτο δυνατό δεκάλεπτο της Λαμίας που απείλησε σε προσπάθειες των Ακόστα και κεφαλιά του Αναστασιάδη, ισορρόπησε αρχικά και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο πήρε τα ηνία της αναμέτρησης προσπαθώντας να βρει διαδρόμους προς την εστία του Παπαδόπουλου, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς κανένα απο τα τρία σουτ του Μπρίτο δεν απείλησαν ουσιαστικά τον κίπερ της Λαμίας ενώ και το δυνατό σουτ του Πέτρου Ορφανίδη μπλόκαρε σταθερά ο πρώην τερματοφύλακας του Ατρόμητου.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο με την Ξάνθη να δείχνει πως θέλει να βρει ένα γκολ όμως πέρα απο ένα σουτ του Λουσέρο δεν δημιούργησε καταστάσεις στην εστία των φιλοξενούμενων, που σε αντίθεση με το πρώτο στο δεύτερο δεν απείλησαν σε κανένα σημείο την ομάδα της Θράκης. Η Ξάνθη μετά το “μπλάκ άουτ” στο 73′  φάνηκε να ξυπνά πίεσε την ομάδα της Λαμίας μάλιστα απο το 86′ και μετά με την είσοδο του Κάστρο αγωνίστηκε με δύο φορ, όμως η ανούσια πίεση της ομάδας της Ξάνθης σε συνδυασμό με την μαζική άμυνα της Λαμίας δεν έφεραν σημαντικές στιγμές για τους ξανθιώτες με το τελευταίο σφύριγμα του Σέζου στο 99′ να βρίσκει της δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Καμαρα(77′ Μεχία), Ντε Λούκας Λουσέρο(86′  Κάστρο), Ορφανίδης Π.(63′ Τριάδης), Γέντρισεκ

ΛΑΜΙΑ(Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντανόπουλος(83′ Κουτρομάνος), Όμο, Παντελιάδης, Βουό(68′ Τσούκαλος), Ακόστα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Ασίγκμπα, Πίτι(55′ Μπουλουλής)

Share it