Search

Προσθέτει εμπειρία στην άμυνα με Χρήστο Δούπα ο Ιπποκράτης!

Τον πρώην αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Χρήστο Δούπα απέκτησε ο ΑΟ Ιπποκράτης.

Ο Δούπας ήταν για χρόνια βασικό στέλεχος του Εθνικού τόσο στην Α’ ΕΠΣ Έβρου όσο και στη Γ’ Εθνική και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Βασίλη Τσιομεκίδη.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύπειρου Χρήστου Δούπα από την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η Διοίκηση της ομάδος, μετά από την επιθυμία του Προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη αλλά και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη, κατάφερε να τα βρει σε όλα με την Διοίκηση του Εθνικού και να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες της ομάδας για την επίτευξη των φετινών της στόχων.

Ο Χρήστος, 31 ετών ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αποτελεί έναν από τους καλύτερους και ποιοτικότερους αμυντικούς του νομού μας και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι εκτός από το ταλέντο του, διακρίνεται για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τόσο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου όσο και στην Γ’ Εθνική, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της βασικής ενδεκάδας αλλά και ενός εκ των αρχηγών αυτής.

Τον καλωσορίζουμε και το ευχαριστούμε για τη διάθεση του να βοηθήσει το σωματείο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την πραγματοποίηση της μεταγραφής και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν!»

Share it