Search

Μεγαλώνει η Θρακιώτικη παροικία της Κύπρου, στον Εθνικό Λατσιών και ο Σαραντίδης!

Έντονη θα είναι η Θρακιώτικη παρουσία τη νέα χρονιά στο Κυπριακό πρωτάθλημα καθώς ακόμη ένας θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά σε ομάδα της “μεγαλονήσου”.

Ο λόγος για τον Εβρίτη στράικερ Απόστολο Σαραντίδη  που όπως και ο Κώστας Παπαδόπουλος θα αγωνιστεί στον Εθνικό Λατσιών(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ο νεαρός επιθετικός απο τα Στέρνα Έβρου, ξεκίνησε την καριέρα του απο την Ακαδημία του Ορέστη Ορεστιάδας, για να ακολουθήσει η επιλογή του να αποτελέσει στέλεχος των τμημάτων Υποδομής του Πανθρακικού. Ο υποβιβασμός του Πανθρακικού απο την Super League στην Football League και οι πολύ καλές του εμφανίσεις του άνοιξαν τον δρόμο για να παραμείνει σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Λεβαδειακό να αποτελεί το νέο σταθμό της καριέρας του. Στους Βοιωτούς θα έχει μια εξαιρετική σαιζόν με την ομάδα κ20 του συλλόγου,χρονιά γεμάτη απο εμφανίσεις όντας ο βασικός επιθετικός των “πράσινων” και με αρκετά και σημαντικά τέρματα.

Πλέον ο Σαραντίδης έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του και εκτός Ελλάδας, με τον φιλόδοξο Εθνικό Λατσιών να επενδύει αρκετά στην βοήθεια που θα πάρει απο τους δύο, και ίσως παραπάνω, Θρακιώτες που θα την ενισχύσουν στην φετινή της προσπάθεια για άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Share it