Search

Photos: Με πολλά νέα πρόσωπα και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η Κ15 της Ξάνθης

Με αρκετά αλλαγμένο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ στα Πηγάδια, η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για το τμήμα Παίδων του συλλόγου που και φέτος θα μετέχει στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη αναμένεται να παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές, καθώς μετά την άνοδο 13 παικτών του τμήματος στην Κ17 του συλλόγου(θυμηθείτε ΕΔΩ), με το φετινό ρόστερ εν πολλοίς να βασίζεται σε μια επίσης εξαιρετική φουρνιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που συνέθεσαν την περσινή Κ13 του συλλόγου αλλά και την ενδιάμεση ηλικία των Κ14 που είχαν  πολλές επιτυχίες σε τουρνουά που μετείχαν.

Πάντως η ομάδα Παίδων του συλλόγου διαθέτει αυτή την στιγμή 35 παιδιά στο ρόστερ της, με τον Θόδωρο Καραγιαννίδη μαζί με τον βοηθό του και γυμναστή της Ακαδημίας, Κυριάκο Παπαδόπουλο να ξεκινούν απο τις πρώτες κιόλας στιγμές αρκετές ασκήσεις με μπάλα αλλά και δουλειά στην φυσική κατάσταση χωρισμένοι σε ομάδες.

Μετά την εξαιρετική περσινή σαιζόν και την τρίτη θέση η ομάδα της Ξάνθης θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και να κυνηγήσει ακόμη καλύτερο πλασάρισμα στο φετινό πρωτάθλημα Κ15 της Super League.

Share it