Search

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Σπάρτης του Νάσου Ασπιώτη!

Η Σπάρτη πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση και το παρόν έδωσαν 23 ποδοσφαιριστές, με κάποιους να είναι υπό δοκιμή, ανάμεσα τους και ο νεαρός Εβρίτης Νάσος Ασπιώτης που απο την περσινή σαιζόν όταν και έγινε επαγγελματίας αποτελεί μέλος του αντρικού τμήματος.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όπως αναφέρει το sportstonoto, που βρέθηκαν σε αυτή την προπόνηση ήταν οι: Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Τσάβεζ, Ζουλιώτης, Παναγιώτου, Γραικός, Γιάννης Σάββας, Μακροστέργιος, Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Παπασάββας, Μπέλης, Φουρτάδο, Ασπιώτης, Αιβαλιώτης, Mπακιρτζίδης. Την Πέμπτη θα βρίσκονται στη Σπάρτη και  οι Τσιμόντζι, Γουόρντεν οι οποίοι απουσίαζαν από την πρώτη.

H Σπάρτη έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Βασίλη Τριανταφυλλάκου και Θανάση Δεινόπαππα οι οποίοι αγωνιζόντουσαν κατά την περυσινή περίοδο στον Αγροτικό Αστέρα. Έως την επόμενη εβδομάδα θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας το οποίο θα αριθμεί περισσότερους από 23-24 ποδοσφαιριστές.

Το «παρών» έδωσαν 23 ποδοσφαιριστές, οι 7-8 ήταν παίχτες υπο δοκιμή, το νέο προπονητικό team καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Νικόλαρος με τον τεχνικό διευθυντή Σπύρο Παπακωνσταντίνου. Στην προπόνηση που ήταν ανοιχτή για το κοινό βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, που με πανό και συνθήματα θέλησαν να δείξουν «με το καλημέρα» τη στήριξή τους στην “Μπάρτσα”!

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σπάρτης Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος με τις έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις, θα δοκιμαστούν αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένει και τις υπόλοιπες ολοκληρωμένες μεταγραφές.

Share it