Search

Τριπλό ξανθιώτικο χτύπημα με Περπερή, Νικουλάε και Σαββίδη για τον Πανιώνιο Ν. Ξεριάς!

Μεγαλώνει με ακόμη τρεις παίκτες η ξανθιώτικη…παροικία που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα του Πανιώνιου Νέας Ξεριάς, που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας, με τους “κυανέρυθρους” να αποκτούν τους Φραντζή Περπερή, Νίκο Νικουλάε και Ραφαήλ Σαββίδη.

Η ομάδα του ξανθιώτη προπονητή Λεώντη Πετρίδη ενισχύθηκε σε όλες τις γραμμές ενώ παράλληλα προχωρά και άλλες κινήσεις παικτών απο την ΕΠΣ Καβάλας.

Η μετακίνηση του πολύπειρου κίπερ Φραντζή Περπερή απο την Θαλασσιά στην ομάδα της Ξεριάς προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, ενώ και οι μεταγραφές των Νικουλάε και Σαββίδη αναμένεται να ενισχύσουν δυναμικά την ομάδα του Πανιωνίου.

Στα σχετικά δελτία τύπου της η ομάδα Ξεριάς αναφέρει:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή για τον σύλλογο πρόκειται για τον πολύ έμπειρο τερματοφύλακα Φραντζή Περπερη με σπουδαία προϋπηρεσία σε Γενισεα, βιστονιδα(Δ εθνική), Ξάνθη(Α εθνική), Κουτσό, Νέστος(Δ εθνική)και θαλασσια. Τού ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς προβλήματα.”

“Το Δ.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τις πρώτες δύο μεταγραφές πρόκειται για τους: Νίκο Νικουλαε με προϋπηρεσία σε Ολυμπιακό Λευκης, Δόξα Μυρωδάτου, Νέστο Χρυσούπολης και Ερμή Μάνδρας και τον δεκαεφτάχρονο Ραφαήλ Σαββίδη που αγωνιζόταν στους τοξότες με Καταγωγή από τον παράδεισο. Τούς ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.”

Share it