Search

Οι τρεις σημαντικές και διαφορετικές…μεταγραφές της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου που τις αλλάζουν επίπεδο!

Εκτός από τις μεταγραφές καθεαυτές, δηλαδή ποδοσφαιριστών, η Δόξα έχει ενισχυθεί και με τρεις άλλες κινήσεις, που ίσως αποδειχθούν ακόμη πιο κρίσιμες. Σε συνέχεια των δηλώσεων του Σάκη Σκουλή, ο έμπειρος τεχνικός μας μιλά για τις τρεις διαφορετικές κινήσεις της φετινής Δόξας που είναι ικανές να τις αλλάξουν επίπεδο. 

Η πρώτη είναι το γήπεδο. Αντί για το γήπεδο του οικισμού, η ομάδα θα αγωνίζεται μέσα στην Κομοτηνή, όπως μας είχε πει κι ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης σε παλιότερο δημοσίευμα. Ο Σάκης Σκουλής, σας καλεί να έρθετε ξανά στο γήπεδο. “Αυτή την στιγμή η ΠΑΕ Πανθρακικός, καλώς ή κακώς δεν υπάρχει. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να γνωρίσει την ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε να αποζημιώσουμε στο γήπεδο όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Η Κομοτηνή έχει ένα target group γύρω στους 3.000 ανθρώπους που βλέπουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο”, εξηγεί και προσθέτει πως “αν για αρχή πάρουμε περίπου 500 φιλάθλους, τότε θα είμαστε ευχαριστημένοι. Με δουλειά και σοβαρότητα, πιστεύω ότι θα έρθει κι άλλος κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε να προσφέρουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα σταθεί με αξιοπρέπεια στην κατηγορία”. Τα λειτουργικά έξοδα θα καλύπτονται με ίδιους πόρους της ομάδας.

Η δεύτερη είναι ο Στέλιος Ηλιόπουλος. Πρόκειται για τον νέο γυμναστή της ομάδας, ο οποίος μόλις στα 26 του έχει ένα δυνατό ‘βιογραφικό’ και δουλεύει με πάθος για την προετοιμασία της ομάδας. “Μεγάλο μας όπλο φέτος είναι ο γυμναστής μας, Στέλιος Ηλιόπουλος, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία και φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών”, δηλώνει ο Σάκης Σκουλής για το δεξί του ‘χέρι’. Ο Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος διδάκτορας στο ίδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας. Επίσης, αγωνίζεται ακόμη ως ποδοσφαιριστής, στην αμυντική γραμμή.

Μπόνους “μεταγραφή” είναι η στήριξη από το χωριό. Οι άνθρωποι του Σιδηροχωρίου χάρηκαν με την ψυχή τους, όταν η ομάδα προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική. Την προσπάθεια στηρίζουν στο μέτρο του εφικτού οι άνθρωποι της περιοχής, ενώ το προηγούμενο διάστημα ήρθαν μέχρι και …δώρα εξοπλισμού, από Σιδηροχωρίτη που έχει μεταναστεύει στη Γερμανία!  Το μόνο που απομένει να εντοπίσουμε είναι κατά πόσο ο κόσμος όχι μόνο του Σιδηροχωρίου αλλά και της Κομοτηνής θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

Share it