Search

Video: Φιλική νίκη με ανατροπή για τον Εδεσσαϊκό επί της Νάουσας με “χρυσό” σκόρερ τον Τζατζανά!

Με τον Κομοτηναίο Γιώργο Τζατζανά να ανοίγει λογαριασμό η ομάδα του Εδεσσαϊκού έφυγε νικήτρια απο τη Νάουσα με 1-2, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα και να εξαργυρώνουν την ανωτερότητα τους στο 15′ με σκόρερ τον Χατζόπουλο. Για τους «τριαινοφόρους» σκόραραν οι Λαφαζανίδης (56΄ με ατομική ενέργεια) και στην εκπνοή του αγώνα με κεφαλιά ο Γιώργος Τζατζανάς  στο πρώτο του παιχνίδι έστω και ανεπίσημο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα της Έδεσσας.

Τόσο ο Δημήτρης Χριστοφορίδης για τους «κυανόλευκους», όσο και ο Ηλίας Σαπάνης για την ομάδα της Πέλλας, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Γιαννόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Τούφας, Μουρίκι, Νίκου, Χατζόπουλος, Ντινόπουλος. Έπαιξαν και οι Νομικός, Χ. Κερμανίδης, Σ. Κερμανίδης, Ευθυμιάδης, Παναγιωτίδης, Δίντσης, Τόσιος, Μαντώς, Μποβάκης, Παντζαρτζίδης, Μτσεντλισβίλι, Καψάλης, Λαφάρας, Τσιλικιώτης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Κούμπους, Κιόρτσης, Ουζούνης, Φωτιάς, Αβραμίδης, Καράμπελας, Παπαγεωργίου, Ρέτζια, Λαφαζανίδης, Κάρτζιος. Έπαιξαν και οι Παπουρτζής, Ζαχαριάδης, Τζατζανάς, Ιωσηφίδης, Μπουράκης, Σφέτκος, Βλαδοβίτης, Προύντσης, Γολιδόπουλος, Ταουσιάνης

Δείτε το γκολ του Γιώργου Τζατζανά απο το 6:45 και έπειτα

Share it