Search

Μοναδικός Θρακιώτης ο Ξενιτίδης στους Νέους του Ολυμπιακού! Παίκτες απο 15 διαφορετικούς νομούς της χώρας στους “ερυθρόλευκους”!!!

Ποδοσφαιριστές από 15 νομούς της Ελλάδος απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού η οποία φιλοδοξεί την περίοδο 2017-18 να κατακτήσει το 4ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Super League K-20.  Μοναδικός εκπρόσωπος της Θράκης στην ομάδα Κ20 των “ερυθρόλευκων” μετά την αποχώρηση του Γιανναράκη είναι ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης.

Όλη η Ελλάδα εκπροσωπείται στην ομάδα του Βασίλη Βούζα η οποία δουλεύει απόλυτα επαγγελματικά με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα εντός και εκτός συνόρων.  Πολλοί εκ των ποδοσφαιριστών της Κ-20 έχουν μεγαλώσει και ζουν στην Αθήνα ενώ 15 “φιλοξενούνται” όλο το χρόνο στους ξενώνες του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη.

Οι ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού προέρχονται από τους παρακάτω νομούς:  Αττικής, Εύβοιας, Πέλλας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Δράμας, Σερρών, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας.  Επιπλέον δυο ποδοσφαιριστές, ο Μάριος Βρουσάι και ο Αστρίτ Ράμα έχουν καταγωγή από την Αλβανία, αλλά έχουν μεγαλώσει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές της Κ-20 και ο τόπος καταγωγής τους: Λάμπρου Στάθης (Χαλκίδα, Εύβοια), Βάρκας Γιάννης (Χαλκίδα, Εύβοια), Βρουσάι Μάριος  (Ναύπακτος, Αιτωλοακαρνανία), Πανάγου Κωνσταντίνος (Ναύπακτος, Αιτωλοακαρνανία), Φυτόπουλος Δημήτρης (Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία), Κουγιός Σταύρος (Ρόδος, Δωδεκάνησα), Ξενιτίδης Γιώργος (Ξάνθη), ΚαράδαηςΧρήστος (Δράμα), Χατζηιανωννίδης Γιάννης (Σέρρες), Νεορυφίδης Γιωργος (Θεσσαλονίκη),Πέιος Νίκος (Νάουσα, Ημαθίας), Γαλούπης Γιάννης (Γιαννιτσά, Πέλλας), Ζιάκας Δημήτρης (Λάρισα), ΑγιώτηςΓιώργος (Βόλος, Μαγνησία), Τσιμπούκας Θωμάς (Κατερίνη, Πιερία), Τσιριγώτης Άκης (Ζάκυνθος), Κατσούκης Χρήστος (Κόρινθος), Μαργαρίτης Αλέξανδρος (Αττικής), Νικοπολίδης Γιάννης (Αττικής), Αγγελόπουλος Γιάννης (Αττικής), Κηπουρός Κώστας (Αττικής), Ράμα Αστρίτ (Πειραιάς, Αττική), ΔήμοςΣτάθης (Αττικής), Τσερκώνης Παναγιώτης (Αττικής), Παπαγγελής Βαγγέλης (Πειραιάς, Αττικής), Κιρτζιαλίδης Κώστας (Αττικής), Κωστανάσιος Θανάσης (Πειραιάς, Αττικής), Βοϊλης Αλέξανδρος (Αττικής), Παπαδόπουλος Παύλος (Αττικής).

Share it