Search

Photos: Πέντε γκολ και ωραίο θέαμα στο φιλικό της Αναγέννησης Θαλασσιάς με την Βιστωνίδα

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πέντε τέρματα και πολλές ευκαιρίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Θαλασσιάς, με την τοπική Αναγέννηση να επικρατεί σε φιλικό  παιχνίδι προετοιμασίας της Βιστωνίδας με 3-2.

Η ομάδα του Δημήτρη Καρύδη μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγείται με το φινάλε του πρώτου μέρους με 2-0 χάρις τα τέρματα των Πεντεζίδη και Ελευθεριάδη. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιουράι Μπούτσεκ μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι και μετά απο μια-δυο πολύ καλές στιγμές μείωσε σε 2-1 με τον Αγγελίδη, όμως η αντίδραση της Αναγέννησης ήταν άμεση καταφέρνοντας με τον Κοτζάκελη να κάνει το 3-1 και ενώ νωρίτερα έχασαν και πέναλτι με τον Στέλιο Τουργαίδη  να αστοχεί απο τα 11μέτρα. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε για την Βιστωνίδα ο Λιαπάκης

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με αρκετά σημάδια βελτίωσης σε αρκετά στοιχεία που έδειξαν προβλήματα σε προηγούμενα ματς. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν απο την Δευτέρα σε υψηλούς ρυθμούς περιμένοντας με μεγάλο ενδιαφέρον την κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Share it