Search

Με 12 νέα αποκτήματα άρχισε προετοιμασία ο Ορέστης Ορεστιάδας!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 12 καινούριοι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν από τον Ορέστη Ορεστιάδας και οι 11 από αυτούς ήταν παρόντες στον αγιασμό και στην πρώτη προπόνηση του Ορέστη Ορεστιάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Πέρα λοιπόν από τους Γαλλή Κώστα, Παρασκευά Γιώργο, Δαρβούδη Δημήτρη, Τζουμακίδη Δημήτρη, Ντινούδη Κώστα, Οτέμπερη Ηλία, Οικονόμου Σάκη, Πετρόπουλο Χρήστο, Αλεξακούδη Παναγιώτη και Πασχαλίδη Δημήτρη που θα είναι και φέτος παίκτες του Ορέστη, στην παρέα των Χρήστου Χρηστούδη και Παναγιώτη Κοσπαντσίδη προστίθενται οι:

Οτέμπερης Παναγιώτης (επέστρεψε από Ασπίδα Θουρίου), Πετρόπουλος Κυριάκος (από ΑΕΔ), Καΐσας Λευτέρης (από ΑΕΔ), Τσιτσκάρης Παναγιώτης (από Ισαάκιο), Μπαλλάκης Θέμης (Ορφέας Σοφικού), Ζλατάνης Άκης (από ΑΕΔ), Δροσίδης Ηλίας (από Νεοχώρι), Ρουσσίδης Θοδωρής (από Νεοχώρι), Ρουσσίδης Θάνος (από Νεοχώρι), Ζότεφ Χρήστος (από Σβίλενγκραντ), Ζέλεφ Κώστας (από Σβίλενγκραντ), Τσομπανούδης Δημήτρης (από Άρδα Καστανεών). Ο μόνος που δεν ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση ήταν ο Ζέλεφ που είχε θέμα με την μπλε του κάρτα.

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Χρηστούδης στο radioevros.gr αναμένεται να αποκτηθούν 2 ακόμα παίκτες από την Αλεξανδρούπολη.

Στον αγιασμό παρεβρέθηκαν όλα τα μέλη της διοίκησης του Ορέστη καθώς και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό: 

Photo Credits: ΙΕΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ

Πληροφορίες: radioevros.gr

 

 

 

Share it