Search

«Δελφίνι» και επίσημα ο Μηνάς Χαλκιαδάκης

Την απόκτηση του πρώην παίκτη του Πανθρακικού Μηνά Χαλκιαδάκη ανακοίνωσε ο Κισσαμικός.

Μαζί με τον Χαλκιδάκη οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Αλκιβιάδη Μαρκομπουλιώτη.

Η ανακοίνωση των «δελφινιών»:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μηνά Χαλκιαδάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Αλκιβιάδη Μαρκοπουλιώτη. Οι Παπαδόπουλος και Μαρκοπουλιώτης παραχωρήθηκαν δανεικοί στην ομάδα μας από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το βιογραφικό των ποδοσφαιριστών:

Μηνάς Χαλκιαδάκης: Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1995. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στον Γιούχτα και στη συνέχεια το 2004 εντάχθηκε στην ακαδημία του ΟΦΗ. Το 2007 τον απέκτησε το Αθλόπολις, ενώ είχε σημαντική παρουσία και τις Μικτές ομάδες του Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης. Το 2012 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό έχοντας επιτυχημένη παρουσία στην Κ20 των “πράσινων”. Τον Ιανουάριο του 2015 παραχωρήθηκε στην ΑΕ Ζακακίου, στην οποία υπέγραψε και για τη σεζόν 2015-2016, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Κύπρου έχοντας 22 συμμετοχές και 2 γκολ στο πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στον Πανθρακικό (11 συμμετοχές-1 γκολ σε πρωτάθλημα-κύπελλο) και συνέχισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας (11 συμμετοχές). Είναι επιθετικός.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου 1998 ξεκίνησε την καριέρα του από τη Θύελλα Αιγίου. Το 2014 εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕΚ και τον Σεπτέμβριο του 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020. Είναι τερματοφύλακας.

Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης: Γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1996 και από την ηλικία των 5 ετών ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Ήταν αρχηγός της Κ20 της ΑΕΚ και τον Αύγουστο του 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι διεθνής με την Εθνική Νέων και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

*Στη φωτ. από αριστερά οι Μαρκοπουλιώτης, Χαλκιαδάκης και Παπαδόπουλος»

Share it