Search

Photos: Φιλική ισοπαλία με τέσσερα τέρματα, δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για την Κ20 της Ξάνθης με Νέστο Χρυσούπολης

Εξαιρετική εικόνα είχε στο  δυνατό φιλικό παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης η ομάδα Νέων της Ξάνθης στα Πηγάδια, με τους ξανθιώτες να μένουν στο 2-2 με την ομάδα της Καβάλας που και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Κομοτηναίου τεχνικού Γιάννη Ισπυρλίδη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρις σε τέρμα του πρώην παίκτη του Πανθρακικού, Τάσου Φραγκούλη, με τους ξανθιώτες να ισοφαρίζουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δουλγέρη με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη ανέβασε την απόδοση της καταφέρνοντας να πάρει το προβάδισμα με σουτ του Ιωάννου, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να απαντήσουν με κεφαλιά του Ναουμίδη. Στη συνέχεια και ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Κ20 της Ξάνθης είχε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του Καλογιάννη.

Επόμενο τεστ για τους Νέους της Ξάνθης, που για ακόμη ένα ματς είχαν αρκετές απουσίες όμως απο παιχνίδι σε παιχνίδι έχουν συνεχή βελτίωση, είναι το Σάββατο 19 Αυγούστου όταν και θα υποδεχθούν στις 17:00 τον Κεραυνό Πέρνης στα Πηγάδια.

Για τους Νέους της Ξάνθης το παιχνίδι ξεκίνησαν: Γκάρας, Γιανναράκης, Χασάνογλου, Χατζηχρήστος, Παπάζογλου, Αγγελόπουλος, Κιολείδης, Δουλγέρης, Δημητρίου, Σουλεϊμάν, Ιωάννου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τριανταφύλλου, Χατζής, Ακριτίδης, Καλογιάννης, Τενεκές, Παπαδόπουλος, Γκίκα.

Για το Νέστο Χρυσούπολης το παιχνίδι ξεκίνησαν οι: Αθανασίου, Ναουμίδη, Αντωνιάδη, Παυλακάκη, Αϊβάζογλου, Τσάκωνας, Μπούτος, Μαϊντανός, Φραγκούλης, Μιχαηλίδης, Μούκα. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Χόντος, Ισαακίδης, Ραντάνι, Διαμαντής, Κοκελίδης, Σπύρτος, Κλοκίδης, Κυριακίδης, Χαζαράς, Μαϊμαρέλης.

Share it