Search

Photos: Φιλική νίκη για τον Ορφέα κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης που άφησε καλές εντυπώσεις!

Παρότι εμφανίστηκε κουρασμένος ο Ορφέας Ξάνθης εκμεταλλευόμενος την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του κατάφερε να σημειώσει ακόμη μια φιλική νίκη, κερδίζοντας την Ασπίδα Ξάνθης με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λευκόπετρας.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με  τους καλύτερους οιωνούς και μόλις στα πρώτα λεπτά η ομάδα του Ορφέα έχασε με τραυματισμό των Λάζαρο Μαυρόπουλο, μετά απο δυνατό μαρκάρισμα του Χριστοφορίδη,  με τους ανθρώπους του Ορφέα μάλιστα να φοβούνται ενδεχόμενο υποτροπής στον σοβαρό τραυματισμό απο τον οποίο επανήλθε ο παίκτης.  Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο με καλές στιγμές και τις δύο ομάδες, στα μισά του πρώτου μέρους η ομάδα του Ορφέα άνοιξε το σκορ χάρις σε τέρμα του Μουμίνογλου Τουγιάλ για να ισοφαρίσει λίγο αργότερα η ομάδα της Ασπίδας με αυτογκόλ του Χακή Τζαμπάζ μετά απο κεφαλιά του Κυριαζίδη, με το 1-1 να είναι  και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά στάθηκε εξαιρετικά ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται μια κατηγορία πάνω όμως η ποιότητα των παικτών του Ορφέα, που ξεκούρασε αρκετούς βασικούς, τους οδήγησε στη νίκη, χάρις τα τέρματα του Μουμινογλου στο 72′ και του Καρκατζάνη στο 80′ που διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που θα έχει την ευκαιρία να πάρει ανάσες τις επόμενες ημέρες, είναι κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών την Τετάρτη 16 Αυγούστου στην Λευκόπετρα. Ενώ για την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά επόμενο τέστ είναι αυτό κόντρα στην Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης το παιχνίδι ξεκίνησαν οι: Αθανασίου, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ, Πασχαλάκης, Χίντ Ιμέρ, Τορομανίδης, Μουμίνογλου Τουγιάλ. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τσιλιγγίρης, Ταϊφούρ, Καρκατζάνης, Γιαννακόπουλος, Χατζηπαπάς και Ζιγκολάρι.

Για την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης το παιχνίδι ξεκίνησαν οι: Μπαμπούρης, Σαμαράς, Νικολούδης, Σαρηγιαννίδης, Κοντογιαννίδης, Στεπανιάν, Παπαδόπουλος, Χατζηπαρασκευάς, Χριστοφορίδης, Κατσής, Κυριαζίδης. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Ευθυμιάδης, Χαραλαμπίδης, Κιαχίδης, Ντουμπάν, Τζαρτάκης, Κούπας, Πεντεζίδης, Σάββογλου, Ζώτος, Μουξιός.

Share it