Search

Photos: Στιγμές απο την πρώτη ημέρα των Παίδων και Εφήβων του Λεύκιππου Ξάνθης στην Σερβία και το φιλικό με Παρτίζαν

Στην Σερβία βρίσκονται απο την Πέμπτη τα μέλη της αποστολής του Λεύκιππου Ξάνθης που θα βρίσκεται εκεί έως και τις 14 Αυγούστου, με την ομάδα της Ξάνθης ήδη να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα σπουδαί φιλικό παιχνίδι με τα αντίστοιχα τμήματα Παίδων και Εφήβων της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Το σημερινό πρόγραμμα για τον σύλλογο της Ξάνθης περιλαμβάνει προπόνηση, περιήγηση στο πανέμορφο Βελιγράδι, ενώ το απόγευμα σύσσωμη η αποστολή του Λεύκιππου θα βρίσκεται στις εξέδρες για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Σερβία.

Ενώ τα επόμενα φιλικά για τον σύλλογο της Ξάνθης είναι προγραμματισμένα για την Κυριακή 13 ξανά με την Παρτίζαν και την Δευτέρα κατά την επιστροφή της ομάδας θα γίνει στάση στο Νίς για να αντιμετωπίσουν την τοπική Κονσταντίν.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας  θα συνοδεύεται απο τους προπονητές των τμημάτων Πάνο Πεχλιβανίδη(Εφηβικό), Μίλαν Ψάλτου(Παιδικό) αλλά και το Νίκος-Ορέστης Ρετζέπης που είναι η τελευταία προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Λεύκιππου. Πέρα όμως απο τους προπονητές την αποστολή του Λεύκιππου συνοδεύουν και μέλη της διοίκησης.

Στην αποστολή του Λεύκιππου συμμετέχουν οι νεαροί αθλητές του συλλόγου: Αλεξιάδης, Καρανικόλας, Ριζάογλου, Ρούμογλου Κ., Ρούμογλου Απ.,  Πετροδημόπουλος, Χατζηασημιάδης, Παχούμης, Ελευθεριάδης, Κεχαγιά, Γεννάδιος, Ξαντινίδης, Βαλεντίν, Τσιρχόγλου Φρ., Τσιρχόγλου Φιλ., Πεχλιβανίδης, Σαββίδης, Πλέσιας, Παπατζέλος, Ιωάννιδης

 

 

Share it