Search

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη για το Σιδηροχώρι κόντρα στην ΑΕΔ στο πρώτο τεστ των Εβριτών!

Ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, κάτι που έδειξε και στο φιλικό κόντρα στην ΑΕ Διδυμοτείχου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα του Σάκη Σκουλή σαφώς πιο έτοιμη απο αυτή του Κρίστο Τελκίνσκι, που έδωσε το πρώτο φιλικό της χρονιάς, κατάφερε να πάρει προβάδισμα απο το πρώτο κιόλας μέρος χάρις σε τέρμα του Δεμερτζίδη, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρά τις πολλές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Δόξας ήταν αρκετά καλύτερη έχοντας πολλές κλασικές ευκαιρίες και καταφέρνοντας τελικά με τον Στέλιο Χατζήπαπα για ακόμη ένα φιλικό να σκοράρει. Η αντίδραση της ΑΕΔ ήταν άμεση με τον Γιλμάζ  Σουλεϊμάνογλου να μειώνει σε 2-1, όμως η Δόξα κατάφερε με τέρματα των Σαμαρά και Μαυράκη(που αγωνίστηκε σε όλο το ματς όπως και ο Μίλλερ) να διαμορφώσουν το τελικό 4-1.

Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου που απο φιλικό σε φιλικό ανεβάζει συνεχώς στροφές, ενώ απο την άλλη πλευρά παρά την βαριά ήττα η ΑΕ Διδυμοτείχου είχε αρκετά καλή εικόνα για πρώτο φιλικό και μάλιστα απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα με τον Βούλγαρο τεχνικό των Εβριτών να εντοπίζει τα στοιχεία που πρέπει η ομάδα του να δουλέψει πιο εντατικά στο επόμενο διάστημα.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Σιδηροχωρίου την Κυριακή 20 Αυγούστου κόντρα στην Καβάλα, ενώ για την ΑΕΔ ακολουθεί το φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης την Κυριακή 20 Αυγούστου.

Για την ομάδα του Σάκη Σκουλή ξεκίνησαν οι: Βασιλείου(30′ Κορωνάκης, 60′ Πριτσίδης), Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Δανίδης, Μίλλερ, Τζαμπάζης, Δεμερτζίδης, Μουρατίδης, Μαυράκης, Πανουργιάς, Γιαννακίδης/ Ενω στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Πλασταράς, Αμοιρόπουλος, Αλεξακούδης, Κούτρας, Ανυφαντάκης, Ανδρέου, Χατζήπαπας και Σαμαράς.

Για την ομάδα του Κρίστο Τελκίνσκι ξεκίνησανοι: Κυριακίδης, Τζανετάκος, Χρίστεφ (5′ λ.τρ. Τερτσούδης), Αλεξακίδης, Παπούδης, Πετρόπουλος Σ., Μαμρικισβίλι, Γιαννόπουλος, Μαργαριτούδης, Εμρέ, Μήνης. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Συριτούδης, Τζανετάκος, Ζαφειρόπουλος, Σουλεϊμάνογλου Μ, Σουλεϊμάνογλου Γ., Αβογιάν, Ασπιώτης Μπουρουλιίτης, Γκαβανόζης και Πατιαλάκας

Photo Credit: fb Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Share it