Search

Νέα ισοπαλία αυτή την φορά με γκολ, κόντρα στην Λάρισα για την Ξάνθη!

Δεύτερο φιλικό για την ομάδα της Ξάνθης κόντρα στην Λάρισα και δεύτερη ισοπαλία για τις δύο ομάδες. Μετά το 0-0 στο Xanthi FC Arena την περασμένη εβδομάδα, το 1-1 “σφράγισε” τις προσπάθειες των αντιπάλων και το απόγευμα του Σαββάτου στο AEL FC Arena. Λεοζίνιο και Λισγάρας οι σκόρερ του αγώνα, σημειώνοντας τα γκολ στο α’ ημίχρονο.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ολοκληρώνει την Κυριακή (13/8) τα φιλικά προετοιμασίας με την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:30 με τιμή εισιτηρίου 5 €.

Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, στο 11′ ο Λεοζίνιο έκανε το 1-0 με προβολή μετά από πάσα του Κουτσιανικούλη με την ομάδα της Ξάνθης να απειλεί στο 19′ μετά από κόρνερ του Κασάδο και σουτ στην κίνηση του Μπρίτο. Ο Περόνε λίγο αργότερα απείλησε με άστοχο σουτ, ενώ το γκολ του Κουτσιανικούλη στη συνέχεια ακυρώθηκε σαν οff side στο 22′. Ο Γέντρισεκ με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ στο 23΄ ενώ την ίδια κατάληξη είχε η σέντρα σουτ του Ρέντζα και το σουτ του Λεοζίνιο στο 30′ και 32′ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε στην ισοφάριση στο 40ό λεπτό του αγώνα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρίτο από δεξιά, ο Λισγάρας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 43′ ο Λαμπρόπουλος και στο 50′ ο Ντέλετιτς είχαν δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Τζήλος της ΕΠΣ Λάρισας με α’ βοηθό τον κ. Γκάγκα (ΕΠΣ Λάρισας) και β΄βοηθός τον κ. Παπαδημητρίου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο κ. Τσιτσανούδης (ΕΠΣ Λάρισας).

Λάρισα (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας (79′ Κοντόρ), Ανδρεόπουλος (79′ Αναστασόπουλος), Λαμπρόπουλος (81′ Γιαννιτσάνης), Κουτσιανικούλης, Περόνε (62′ Ναζλίδης), Λεοζίνιο (62′ Φατιόν), Ντέλετιτς (79′ Ντοντό).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας (56′ λ.τρ. Ορφανίδης), Κασάδο, Καμαρά (62′ Μεχία), Ντε Λούκας, Λουσέρο (76′ Κώστας), Μπρίτο (87′ Μελιόπουλος), Γέντρισεκ, Ρότσε (72′ Φασίδης).

Share it