Search

Απόκτηση Λίτσιου και επιστροφή Πελτέκη ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Τον αμυντικό Κώστα Λίτσιο που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου απέκτησε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Παράλληλα ο Κώστας Πελτέκης μετά από το πέρασμα του από την Ιταλία επιστρέφει στους Εβρίτες.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Μεταγραφή με παρόν και μέλλον για την ομάδα μας, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του πολύπειρου Κώστα Λίτσιου από την Ένωση Άνθειας-Αριστήνου.Ο Κώστας είναι 28 χρονών και γεννημένος στην Αθήνα.Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίαντα Αθηνών και αφού πέρασε από τις εφηβικές ομάδες του Παναθηναϊκού, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα εφήβων και της ΑΕΚ και ομάδων επιπέδου Δ’ Εθνικής μετεγγράφει στον Έβρο.Αγωνίστηκε στην Ν. Χιλή,Εθνικό Αλεξανδρούπολης,Έβρο Σουφλίου & Ένωση Άνθειας-Αριστήνου. Παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού και των πλάγιων μπάκ.

Επίσης ανακοινώνουμε την επιστροφή του Κώστα Πελτέκη στις τάξεις της ομάδας μας μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ομάδα της Ιταλίας.Ο Κώστας είναι γέννημα θρέμμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τον καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια του Εθνικού».

Share it