Search

Στο πλευρό Γραμμένου ΕΠΣ Ξάνθης και ΕΠΣ Θράκης, χωρίς όμως υποψήφιο!Οι 11 υποψήφιοι για τις εκλογές της ΕΠΟ

Η υποψηφιότητα του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευ. Γραμμένου, για την προεδρία της ΕΠΟ υποδείχθηκε από 34 Ενώσεις σε σύνολο 53 ερασιτεχνικών, στέλνοντας μήνυμα σαφούς προβαδίσματος στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος που θα ψηφίσει στις εκλογές της ΕΠΟ στις 18/8.

Οι Ενώσεις που υπέδειξαν το μεγάλο φαβορί για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΟ είναι οι: 1) Αθήνας 2) Ανατολικής Αττικής, 3)Αργολίδας, 4) Αιτωλοακαρνανίας, 5) Βοιωτίας, 6)Ηπείρου, 7)Δράμας, 8)Δωδεκανήσων, 9) Ευρυτανίας, 10) Ζακύνθου, 11)Ημαθίας, 12) Πιερίας, 13)Πρέβεζας, 14) Σερρών, 15) Σάμου 16) Φλώρινας, 17)Φθιώτιδας, 18) Φωκίδας, 19)Χαλκιδικής, 20)Σάλας, 21)Χίου, 22) Γρεβενών, 23)Θεσσαλίας, 24) Θράκης, 25) Καβάλας, 26) Καστοριάς, 27) Κιλκίς, 28) Κοζάνης, 29)Κυκλάδων 30)Λάρισας, 31)Λέσβου 32)Μακεδονίας, 33)Ξάνθης, και 34) Πέλλας.

Αξίζει να σημειώσουμε πως σε αντίθεση με την παράταξη Καλαντζή οπού υποψήφιος θα είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρο, Χρήστος Καραβασίλης, η παράταξη Γραμμένου δεν θα έχει εκπροσωπήσει απο την Θράκη με τον Γιώργο Πανίδη της ΕΠΣ Ξάνθης που ήταν απο τις βασικές επιλογές Γραμμένου λόγω θέματος υγείας να μην παίρνει μέρος τελικά στις εκλογές.

Οι έντεκα υποψήφιοι με την «παράταξη Γραμμένου» για τακτικά μέλη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ θα είναι οι:

Τ. Παπαχρήστος (πρόεδρος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας),
Λ. Θωμαϊδης (προτεινόμενος από την ΕΠΣ Αθηνών),
Π. Διακοφώτης (πρόεδρος ΕΠΣ Δωδεκανήσου),
Γ. Χατζησαρόγου ( πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας),
Κ. Βρακάς (πρόεδρος ΕΠΣ Ηπείρου),
Π. Λασκαράκης (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας),
Στ. Ψαρόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου)
Π. Δημητρίου (πρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών)
Αστ. Αντωνίου (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας)
Ν. Βακάλης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου) και
Δ. Κουπτσίδης (πρόεδρος ΕΠΣ Γρεβενών).

Share it