Search

Στοίχημα: Δυνατή στην πρεμιέρα η Άρσεναλ

Κάθε μέρα που περνά το στοιχηματικό ενδιαφέρον αυξάνεται κατακόρυφα. Πρεμιέρα την Παρασκευή (11/08) στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη Λέστερ, μία αναμέτρηση η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές μας, ενώ θα μας απασχολήσουν δύο ακόμη παιχνίδια, από την Α’ Γαλλίας και το Βέλγιο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά του Betarades.gr.

Κερδίζει η Κλαμπ Μπριζ

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα του Βελγίου και τον αγώνα Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κλαμπ Μπριζ, στον οποίο θα πάμε με το “διπλό” σε απόδοση 2.10 στην InterwettenΙσάριθμες νίκες έχουν πανηγυρίσει μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές οι γηπεδούχοι. Στην πρεμιέρα επιβλήθηκαν 5-0 εκτός έδρας της Έουπεν και ακολούθησε η εντός έδρας επικράτηση με 2-0 απέναντι στην Σιντ Τρούιντεν. Σήμερα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να μην κατόρθωσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο εντός συνόρων τα καταφέρνει περίφημα μέχρι στιγμής, έχοντας ήδη κερδίσει τις Λόκερεν (4-0 εκτός) και Έουπεν (3-1 εντός). Η Κλαμπ Μπριζ διαθέτει την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να περάσει από μία δύσκολη έδρα και θα τη στηρίξουμε.

Άρσεναλ με χάντικαπ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Άρσεναλ – Λέστερ, στην οποία θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ των “κανονιέρηδων”, σε απόδοση 1.92 (-1 ασιατικό χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Άρσεναλ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Πρεμιέρα στο γήπεδό της κάνει η Άρσεναλ, η οποία φέτος δε συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βγήκε ενισχυμένη από το μεταγραφικό “παζάρι”, με την απόκτηση του φορ Λακαζέτ να ξεχωρίζει και θέλει να ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν, με μία πειστική εμφάνιση, δίνοντας συνέχεια στην κατάκτηση του Κομιούνιτι Σιλντ, την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Τσέλσι. Οι “κανονιέρηδες” έχουν πάρει για τα καλά τον “αέρα” της Λέστερ, η οποία δεν “τρομάζει” σε καμία περίπτωση. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Βενγκέρ θα φτάσει με σχετική άνεση στη νίκη και θα καλύψει το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Προβάδισμα η Νις

Ολοκληρώνουμε με Α’ Γαλλίας και τον αγώνα Νις – Τρουά, στον οποίο θα πάμε με το ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Η ομάδα της Νίκαιας ξεκίνησε με ήττα τη σεζόν, 1-0 εκτός έδρας από τη Σεντ Ετιέν, συνάντηση στην οποία επηρεάστηκε και από την κόπωση μετά τα διπλά ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ, τον οποίο απέκλεισε με δύο ισοπαλίες (1-1 εντός, 2-2 εκτός). Σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά σε σχέση με την πρεμιέρα, βέβαια, για την ομάδα της Νίκαιας. Αγωνίζεται για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό της, έχει περισσότερες “ανάσες” αντιμετωπίζει μία ομάδα που θεωρείται εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό και πιστεύουμε ότι μπορεί να φτάσει εύκολα στην τελική επικράτηση.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it