Search

Ανεβάζει στροφές ο Ηρακλής Ζυγού που νίκησε την Βιστωνίδα σε αγώνα προετοιμασίας

Επιστροφή στις νίκες στα φιλικά, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Κ17 της Ξάνθης, για τον Ηρακλή Ζυγού που κέρδισε με 3-0 σε φιλικό αγώνα κόντρα στην ομάδα της Βιστωνίδας.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμη για το ξεκίνημα της σαιζόν και τα παιχνίδια του Κυπέλλου, έχοντας συνεχή βελτίωση απο παιχνίδι σε παιχνίδι σε αυτά τα τέσσερα φιλικά ματς. Απο την άλλη πλασματικό το σκορ για την ομάδα της Βιστωνίδας που δεν ήταν κακή απέναντι στον Ζυγό με τη νεανική ομάδα του Γιουράι Μπούτσεκ στο δεύτερο φιλικό της να δείχνει κάποια αμυντικά κενά, όμως με καλή συνοχή και πολύ τρέξιμο  άφησε με θετικές εντυπώσεις τον κόουτς της Βιστωνίδας απο την προσπάθεια των παικτών του.

Τα τέρματα για την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού, οπού αγωνίστηκαν 20 παίκτες με το Γιάννη Δημητριάδη να δίνει χρόνο συμμετοχής και σε παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου, σημείωσαν οι Γιώργος Κριεζής, Νίκος Πανταζίδης και Τζεμαλή Μπαργκάν. Επόμενο φιλικό για τον Ηρακλή Ζυγού το Σάββατο, πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο τον Εχίνο Σπορ, στις 18:30.

Share it