Search

Φιλικό ξεμούδιασμα για τους Νέους της Ξάνθης με δυνατό τεστ κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης!

Μετά το πολύ δυνατό φιλικό τεστ με τους Νέους του ΠΑΟΚ την Τετάρτη η ομάδα Νέων της Ξάνθης συνέχισε τα φιλικά της αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά τον Ορφέα Ξάνθης, σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στα Πηγάδια με τον Ορφέα να κερδίζει με 1-0.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς και κατάφερε μόλις στο 4′ να ανοίξει το σκορ με τον Πασχαλάκη, ενώ στην συνέχεια του αγώνα είχαμε πολλές χαμένες ευκαιρίες τόσο απο την ομάδα του Ορφέα όσο και απο τους Νέους της Ξάνθης σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είτε δεν αγωνίστηκαν είτε πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία τους φιλικά βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη το Σάββατο απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης. ενώ η ομάδα του Ορφέα το Σάββατο θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης.

Για την ομάδα Νέων της Ξάνθης ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκίνησε με τους: Γκάρα, Πεταλωτή, Θεοφυλάκη, Τενεκέ, Χατζηχρήστο, Τσέλα, Παπαδόπουλο, Δουλγέρη, Σουλεϊμάν, Χατζή, Δημητρίου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κιολείδης, Γκίκα, Χασάνογλου, Τριανταφύλλου, Ακριτίδης, Καλογιάννης.

Για την ομάδα του Ορφέα ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκίνησε με τους: Ρούφο, Καραγκιόζη Β., Κατρανίτσα, Τζαμπάζ, Μαλαδένη, Μαυρόπουλο, Χαλίλ Ιμπράμ, Χίντ Ιμέρ, Λαζαρίδη, Τορομανίδη, Πασχαλάκη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου,  Ζιγκολάρι, Χατζηπαπάς, Καλλίδης, Κουτσογιάννης

 

Share it