Search

Θα ξεκινήσει ακόμα και με 10 ομάδες η Α’ ΕΠΣ Έβρου!

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στον χώρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict, παρά το γεγονός ότι η προκήρυξη της Ένωσης αναφέρει ότι η Α’ κατηγορία θα πρέπει να αποτελείται από 12 ομάδες, το πρωτάθλημα μπορεί να αρχίσει ακόμα και με 10, ο αριθμός δηλαδή των ομάδων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, αν δεν βρεθούν αντικαταστάτες.

Να θυμίσουμε ότι οι ομάδες έχουν μείνει 10 καθώς το ΑΛΕΞ έχει αποσυρθεί (με τον ΑΟ Θράκης να κάνει συνεργασία μαζί του σε όλα τα επίπεδα, αλλά να μην παίρνει το ΑΦΜ του κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει από την Β’ κατηγορία) και την πρωταθλήτρια του Βορείου Ομίλου της Β’, ΠΑΕ Ριζίων, να μην προτίθεται (τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφουμε το κείμενο) να εξαργυρώσει την άνοδο της λαμβάνοντας μέρος στη μεγάλη κατηγορία.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν γίνονται προσπάθειες από την ΕΠΣ να αντικατασταθεί καταρχήν το ΑΛΕΞ, πράγμα που όμως αυτή τη στιγμή φαντάζει δύσκολο καθώς κανείς από τους δευτεραθλητές των ομίλων της Β’ κατηγορίας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παίξουν στην Α’.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν στις 30 Αυγούστου όταν και λήγει η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα για τις ομάδες.

 

Share it