Search

Επιβλητική εξάρα στο πρώτο φιλικό απο τον Απόλλων Ξάνθης κόντρα στη Νέα Ξεριά Καβάλας!

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας η ομάδα του Απόλλωνα Ξάνθης, που κέρδισε με 6-1 τον Πανιώνιο Νέας Ξεριάς Καβάλας σε φιλικό ματς που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης Ξάνθης.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου, που έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς μικρούς της Ακαδημίας του συλλόγου, είχε εξαιρετική παρουσία σε όλη την διάρκεια του αγώνα φτάνοντας στο εντυπωσιακό 6-1. Τα τέρματα για τον Απόλλωνα σημείωσαν οι Χότζα(2), Αγγελάκης, Μαρκοσιάν Βαχέ, Τζομιάδης, Μαρκοσιάν Χρήστος ενώ για την ομάδα της Καβάλας το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο ξανθιώτης Νίκος Λαζαρίδης.

Επόμενο τεστ για τον περσινό πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, το Σάββατο κόντρα στην ΑΕ Ξάνθης στο γήπεδο της Νεάπολης.

Για τον Απόλλωνα ο Δημήτρης Μπακάλογλου ξεκίνησε με τους: Αραμπατζή Π., Σελβίδη Μιχ., Σελβίδη Γ., Ιωαννίδη Σελβίδη Χρ., Μαυρίδη, Γατσέλο, Κυρκούση, Αγγελάκη, Τζομιάδη, Χότζα. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Δουμπενίδης, Ταχτσίδης Γ., Μαρκοσιάν Β., Μαρκοσιάν Χρ., Αναστασιάδης, Θεοδωρίδης, Δημητριάδης Αλ., Δημητριάδης Μ., Γκριγκοριάν.

Share it