Search

Photos: Στιγμές απο το δυνατό φιλικό τέστ των Νέων της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Φιλικών συνέχεια για την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη, που ανεβάζει σιγά σιγά ρυθμούς ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Κ20 της Super League το διήμερο 26-27 Αυγούστου.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη υποδέχθηκε το απόγευμα στα Πηγάδια την ομάδα του ΠΑΟΚ, σε μια ιδιαίτερα δυνατή αναμέτρηση οπού παρά την ζέστη οι δύο ομάδες είχαν καλή παρουσία δημιουργώντας αρκετές καλές στιγμές σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο προπονητικό της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Στα του αγώνα η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν πιο εύστοχη καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί δύο απο τις ευκαιρίες, στο 24′ με τον Τσιγγάρα και στο 48′ με τον Χατζηστράβο, με το αποτέλεσμα παρά τις αρκετές στιγμές και απο τους γηπεδούχους να μην αλλάζει. Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Ξάνθης είχε και αρκετές απουσίες είτε λόγω τραυματισμών είτε κούρασης.

Επόμενο φιλικό τέστ για την ομάδα της Ξάνθης το Σάββατο απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης.

Για την ομάδα της Ξάνθης ο Κώστας Προδρομίτης ξεκίνησε με τους: Γκάρα, Γιανναράκη, Πεταλωτή, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Τσάπαρη, Αγγελόπουλο, Παπαδόπουλο Λ., Δουλγέρη, Καλογιάννη, Ιωάννου. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Θεοφυλάκης, Χατζηχρήστος, Τενεκές, Σουλεϊμάν, Τσέλα, Δημητρίου, Χατζής, Χαντζής.

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε με τους: Μούτσα, Διαμαντή, Μιχαηλίδη, Παπαθανασίου, Βουτσά, Μανιώτη, Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη, Αϊδονίδη, Γαϊτανίδη, Δούμτση. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γιαννακίδης, Παπαδόπουλος Χρ., Γκίγκα, Χατζηστράβος, Βρακάς

Share it