Search

Στα άκρα οι σχέσεις Nova-Super League, έκανε αγωγή στην Λίγκα το συνδρομητικό!

Στα άκρα οδηγούνται και επισήμως πλέον οι σχέσεις της NOVA με τη Σούπερ Λίγκα.

Όπως είχε προαναγγείλει από τα τέλη Ιουλίου -επικαλούμενο συνεχή μείωση στην αξία του ελληνικού πρωταθλήματος- το συνδρομητικό κανάλι πηγαίνει στα δικαστήρια με τη διοργανώτρια.

Από τη στιγμή που οι συγκεκριμένες προτάσεις που είχε καταθέσει (με στόχο τη βελτίωση και την αναβάθμιση της ποιότητας και άρα της εμπορικής αξίας του ελληνικού ποδοσφαίρου) δεν υλοποιήθηκαν, η NOVA θεωρεί ότι εξάντλησε τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης.

Αποφάσισε λοιπόν να καταθέσει αγωγή μείωσης του τιμήματος της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης. Στην κίνησή της αυτήν, στηρίχθηκε στη μελέτη ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα ο οποίος έλαβε υπ’ όψιν του όλες τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες αλλά και τα εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα της προηγούμενης διετίας στην λειτουργία του Συνεταιρισμού.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων που έχει αναλάβει η διοίκηση της NOVA, με στόχο την αναδιάρθρωση του κοστολογικού μοντέλου της εταιρείας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα μειωμένα έσοδα που σε μεγάλο βαθμό οφείλονται στην χαμηλή εμπορική απόδοση της Super League.

Πηγή: Sport-fm.gr

Share it