Search

Με Σιώπη η Ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Ριέκα για το Champions League!

Κόντρα στους πρωταθλητές Κροατίας θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός την είσοδο του στους ομίλους του Champions League 2017-18, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 16/8 (21:45) στο “Γ. Καραϊσκάκης” και τη ρεβάνς στις 22/8 (21:45) στο “Stadion HNK Rijeka”.

Το μεσάνυχτα της Δευτέρας (7/8) έληγε η διορία για την δήλωση της λίστας των ποδοσφαιριστών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια για τα play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε τις επιλογές του Μπέσνικ Χάσι.

Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Σκαφίδας, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Μίλιτς, Κούτρης, Βούκοβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης, Οτζίτζα Οφόε, Μαρίν, Ζιλέ, Μανθάτης, Σιώπης, Ανδρούτσος, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Πάρντο, Ανσαριφάρντ, Εμενίκε, Μπεν και Σεμπά, είναι οι 28 συνολικά παίκτες που συμπεριέλαβε στα πλάνα του ο 46χρονος τεχνικός.

Εκτός, όπως και στις αναμετρήσεις με την Παρτίζαν, έμεινε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που δεν προλαβαίνει να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα και να βοηθήσει στα δύο παιχνίδια με την Ριέκα.

Στα πλάνα του Χάσι δεν είναι και οι Μαρτίνς, Ελιουνούσι. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε άμεσα ο νεοαποκτηθείς Ζιλέ, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση του Πορτογάλου. Σκαφίδας, Νικολάου, Ρέτσος, Ανδρούτσος και Μανθάτης είναι οι παίκτες από την λίστα “Β”. Σημειώνεται πως κάθε ομάδα έχει δικαίωμα μιας αλλαγής στη λίστα πριν το πρώτο παιχνίδι των play-offs.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Share it