Search

Παρουσία Τανιμανίδη και σημαντικών μορφών του Ποντιακού Ελληνισμού η παρουσίαση της επετειακής φανέλας της ΠΑΕ Ποντίων!

Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει η ΠΑΕ Ποντίων, για να παρουσιάσει στο φίλαθλο κοινό της Ροδόπης και όχι μόνο την επετειακή φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί ο σύλλογος στην επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Μάλιστα την εκδήλωση που προγραμματίζεται για την Δευτέρα 21η Αυγούστου θα προλογίσει αλλά θα παρουσιάσει και την εμφάνιση ο Στέφανος Τανιμανίδης, πατέρας του γνωστού παρουσιαστή αλλά και μεγάλη μορφή του Ποντιακού Ελληνισμού όντας Επίτιμος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και νυν Γενικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ποντιακού Ελληνισμού.

Η φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων που έχει προκαλέσει εκνευρισμό και δυσφορία στους Τούρκους, αλλά έχει κλέψει τις εντυπώσεις με θετικά σχόλια από όλο τον κόσμο και δη τους Πόντιους, θα παρουσιαστεί παρουσία πλήθος κόσμου αλλά και αρκετών διακεκριμένων προσωπικοτήτων του Ποντιακού Ελληνισμού και ανάμεσα τους και αρκετοί αθλητές.

Η παρουσίαση θα γίνει την Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής(Άλσος Περιφέρειας), υπό τον ήχο ποντιακών τραγουδιών και χορευτικών επιδείξεων. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την ΠΑΕ Ποντίων να καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, και όχι μόνο τους Πόντιους να στηρίξουν με την παρουσία τους την νέα προσπάθεια του συλλόγου που ξεφεύγει απο τα στενά όρια ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Share it