Search

Video: Όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη Αβάτου Κ. Κετσιεμενίδης μετά το φιλικό με την Ξάνθη

Για το πόσο σημαντικό ήταν το φιλικό με την ΠΑΕ Ξάνθη για την ομάδα του Άρη Αβάτου, αλλά και για την σκληρή δουλειά που κάνουν οι παίκτες με στόχο άπαντες να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, έκανε ο προπονητής των νταμπλούχων Ξάνθης Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως σε αυτά τα παιχνίδια, με τέτοιες ομάδες δεν χάνεις ποτέ, μόνο κερδίζεις πράγματα. Ακόμη, τόνισε πως πιστεύει ότι οι ποδοσφαιριστές του θα είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο προπονητής του Άρη Αβάτου δήλωσε:

«Σήμερα για εμάς ήταν ένα παιχνίδι-γιορτή. Παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα, την ομάδα του τόπου μας που μας εκπροσωπεί τόσα χρόνια στην Α’ Εθνική και χαρήκαμε το παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Σε τέτοιους αγώνες δεν χάνεις ποτέ, μόνο κερδίζεις, κερδίζεις εμπειρίες που θα σου φανούν πολύτιμες στην συνέχεια. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Α.Ο. Ξάνθη, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και της εύχομαι τα καλύτερα στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Εμείς βρισκόμαστε στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας, είμαστε σε μια περίοδο που το ύφος των προπονήσεων είναι πιο δυνατό και πιο σκληρό και αυτό βγήκε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, είναι λογικό αυτό, οι περισσότεροι δεν έχουν χάσει προπόνηση παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, είχαμε και κάποιες σημαντικές απουσίες σήμερα, αλλά δουλεύουμε σκληρά, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά και είμαι βέβαιος πως στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

https://www.youtube.com/watch?v=uL2ykyK99Ts

Share it