Search

Photos: Φιλική ισοπαλία με τέσσερα τέρματα και καλό θέαμα για την Κ17 της Ξάνθης με Ηρακλή Ζυγού

Την ευκαιρία να δώσουν το πρώτο του δυνατό τέστ είχαν οι Έφηβοι της Ξάνθης που αντιμετώπισαν το απόγευμα στα Πηγάδια την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού, με τους πιτσιρικάδες της Ξάνθης να προηγούνται με 2-0 με την ομάδα του Ηρακλή με αντεπίθεση διαρκείας να ισοφαρίζει σε 2-2.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μετά απο πολύ ωραίο συνδυασμό του Τσιλιγγίρη με τον Κοτόπουλο, ο δεύτερος με εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή, με τον Τσιτσεκίδη με δυνατό σουτ εκτός περιοχής να κάνει δύο τα τέρματα της Εφηβικής ομάδας της ΠΑΕ Ξάνθη.

Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση απο πλευράς Ζυγού, μειώνοντας αρχικά σε 2-1 όταν μετά απο έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μυγγίδη και κεφαλιά προς τα πίσω απο αμυντικό ο Γκάρας απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι όμως στην επαναφορά ο Ψαρόπουλος την έσπρωξε στα δίχτυα. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μυγγίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Αυτό ήταν το τρίτο τέστ για την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη που ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Κυπέλλου, ενώ η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έχει μπροστά της ακόμη ένα παιχνίδι με ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης αυτή την φορά κόντρα στον Άρη Πετεινού

Για την ομάδα της Ξάνθης ο Κώστας Μπεδρελής ξεκίνησε με τους: Γκάρα, Ποδάρα, Λεωντσάκο, Τενεκέ, Θυμιάνη, Γράβα, Πασσαλή, Τσιλιγγίρη, Κακουλίδη, Γκατζόγια, Κοτόπουλο. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τσιτσεκίδης, Φακής, Δημητριάδης, Τσιεγγελίδης, Βουτσάς, Καφαλής, Καλογρανάς, Κωσταρέλης, Μανίσογλου, Τηλεβερίδης, Κιούπι και Τσατάι.

Για την ομάδα του Ηρακλή Νέου Ζυγού ο Γιάννης Δημητριάδης ξεκίνησε με τους: Πανδράκη, Κοψαλίδη, Βιδάκη, Κριεζή Π., Κελέση, Ευθυμιάδη, Μπάτζιο Π., Παπαδόπουλο, Ζωσιμίδη, Αρσενίου, Κριεζή. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μυγγίδης, Ρούσσος, Ψαρόπουλος, Μπάτζιος Δ., Ξουπλίδης, Προδρομίτης, Πανταζίδης

Share it