Search

Επέστρεψε στις Σέρρες και τον Πασερραϊκό ο πρώην Σουφλίου και Πανθρακικού Μπ. Ζυγκερίδης!

«Δεν θα μπορούσε η μεγαλύτερη ομάδα του νομού να μην έχει τουλάχιστον ένα μέλος της πιο ποδοσφαιρικής οικογένειας του νομού»! Έτσι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός την επιστροφή του Χαράλαμπου Ζιγκερίδη που είναι και επισήμως μετά από τέσσερα χρόνια και πάλι παίκτης της ομάδας, έχοντας την ευκαιρία να αποδείξει και αυτός ότι κάτι χρωστάει.

Ο Σερραίος επιθετικός είναι η πρώτη κίνηση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι, πάντα στο πλαίσιο της ενίσχυσης με ντόπιους ποδοσφαιριστές και με συγκεκριμένη ηλικία, λόγω των περιορισμών.

Ο Ζιγκερίδης με καταγωγή από τον Λιθότοπο έφυγε το 2013 στην Γερμανία εκεί όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Στουτγκάρδης SSV Reutlingen 1905, για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης στην Γ΄ Εθνική. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου με τον οποίον πέτυχε 10 γκολ και ήταν πρώτος σκόρερ του και με διαβατήριο τις εμφανίσεις του πήρε μεταγραφή στον Πανθρακικό έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Η διάλυση της ομάδας της Κομοτηνής τον έστειλε στην Α.Ε Καραϊσκάκης με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής.

Share it