Search

Photos: 40 κλικ απο το φιλικό παιχνίδι της Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου

Ένα ιδιαίτερο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο βοηθητικό κέντρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ στα Πηγάδια με την ΠΑΕ Ξάνθη να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την ομάδα του Άρη Αβάτου, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τη νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία μετά το φιλικό του Σαββάτου με την Λάρισα να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την ΑΕΛ αλλά και κάποιους παίκτες απο την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Το τελικό 3-0 υπέρ της ΠΑΕ Ξάνθη διαμόρφωσαν στο 21′ ο Ματίας Κάστρο που υποδέχθηκε εξαιρετικά την εκπληκτική σέντρα του Φασίδη κοντρόλαρε την μπάλα με το στήθος και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Αμουτζάκη για το 1-0. Το 2-0 διαμόρφωσε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Πέτρος Ορφανίδης με απευθείας χτύπημα φάουλ, ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 67′ όταν ο Φασίδης, που ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης δημιουργώντας ουσιαστικά τα δύο γκολ αλλά και πολλές ακόμη ευκαιρίες προς τους συμπαίκτες του για να πετύχουν περισσότερα τέρματα, κέρδισε πέναλτι με τον Κάστρο να αναλαμβάνει εύστοχα την εκτέλεση.

Για την ομάδα του Άρη Αβάτου ήταν ένα σπουδαίο τέστ, και παρά τις απουσίες η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην ΠΑΕ, έχοντας καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ στο φινάλε της βγήκε φυσιολογικά η κούραση καθώς όπως είπαμε είχε και αρκετές απουσίες. Πάντως άπαντες στον Άρη Αβάτου διασκέδασαν αυτό το ιστορικό φιλικό και σίγουρα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία η ομάδα ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά την ΠΑΕ, ο Μίλαν Ράσταβατς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, με την Ξάνθη πλέον να βαδίζει στην τελική ευθεία μια και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ στην Λάρια και τον Απόλλωνα  Καλαμαριάς στα Πηγάδια η ομάδα θα κάνει την πρόβα τζενεράλε της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος το διήμερο 19-20 Αυγούστο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Τζιβαρτζίδη και Ιωαννίδη όλοι τους της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος,  Ορφανίδης Π., Μεχία Φασίδης, Κίκε, Κάστρο. Έπαιξαν και οι: Τζελέπης, Κώστας, Σουλεϊμάν Οκάν, Τσάπαρης, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου .

Άρης Αβάτου (Κυριάκος Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Καλαϊτζίδης, Ταχτσίδης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Τουργαϊδης,Ευθυμιάδης, Σαρηγιαννίδης,  Μελισσόπουλος, Κοτόπουλος Έπαιξαν και οι:  Εμίνογλου, Παπαδιώτης, Κούτρας, Κελεσιάδης και ένας υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής.

Share it