Search

Ξεκίνησε την ιστορική πρώτη ενόψει Γ’ Εθνικής με επαναπατρισμό πρώην παίκτη της Ξάνθης ο Αετός Ορφανού

Με 24 παίκτες στο ρόστερ, ο Αετός Ορφανού ξεκίνησε την προετοιμασία για την… ιστορική πρόκληση της Γ΄ Εθνικής (πρώτη φορά στα χρονικά). Στο περιθώριο της «πρώτης» τελέστηκε αγιασμός, ενώ  πραγματοποιήθηκε και βράβευση από τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για την άνοδο.

Από την πρώτη προπόνηση έλειψε δικαιολογημένα ο Γ. Τζαμπέγια (εξασφαλίζει αναβολή στράτευσης), ενώ παρέστησαν οι νεοαποκτηθέντες Αποστολίδης, Παυλίδης,  Μώραλης, Στογιάνοφ, Σαλπιγγίδης, Ράνος, Ευκαρπίδης, Μουλάι αλλά και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης, Φώτης Δουμάνης(με το νούμερο 8 στην φωτογραφία)

Ο Δουμάνης που κατάγεται από την Νικήσιανη Καβάλας μετά από ένα χρόνο επιστρέφει σε ομάδα του Νομού Καβάλας, μετά την Δόξα Δράμας. Την περυσινή σεζόν, ο 24χρονος πλάγιος επιθετικός ξεκίνησε βασικός στη Δόξα Δράμας, όμως λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων (3 Νοεβρίου απολύεται), αλλά και των πολλών αλλαγών σε προπονητές και ρόστερ έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, όμως κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα σε οκτώ μόλις παιχνίδια. Πρόπερσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟΚ, συνολικά είχε 31 παιχνίδια, με 2381 λεπτά συμμετοχής και ήταν πρώτος σκόρερ των «κυανολεύκων» με 9 γκολ. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ορφέα Ελευθερούπολης, Ξάνθη, Χανιά και Επισκοπή.

Επίσης, από την ομάδα του Παντελή Στυλιανού αποκτήθηκε ο Αγκοτάκης 22χρονος μεσοαμυντικός, που έπαιζε στην Ασπροβάλτα (ΑΕ Αγίου Γεωργίου).

Photo Credit: Λάσκαρης Τσούτσας

Share it