Search

Επιστρέφει στον Αγροτικό Αστέρα ως πρώτος προπονητής ο Θάνος Χατζηαθανασίου!

Σε πολύ προχωρημένες επαφές για την επιστροφή του στον Αγροτικό Αστέρα μετά από σχεδόν μισό χρόνο, αυτή τη φορά στη Γ΄ Εθνική και ως… πρώτος προπονητής, δείχνει ο Θάνος Χατζηαθανασίου, σύμφωνα με την «ARENA PRESS».

Ο νεαρός Ξανθιώτης τεχνικός δείχνει «εκλεκτός» της διοίκησης του Ερασιτέχνη και του Πάρη Στεφανίδη (εκπρόσωπος παικτών), που κινεί τα νήματα όπως φαίνεται στη νέα εποχή των «σταχυοφόρων». Ο Χατζηαθανασίου είχε συνάντηση με τον Χρόνη Αρετάκη και τον Στεφανίδη και οι τρεις άνδρες φέρονται να συμφώνησαν στα περισσότερα σκέλη για την επόμενη μέρα της ομάδας του Ευόσμου. Ο Θάνος Χατζηαθανασίου είναι λοιπόν το ακλόνητο φαβορί και μέσα στο επόμενο τριήμερο αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη συνεργασίας μαζί του, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή και εμπόδιο της τελευταίας στιγμής.

Ο Χατζηαθανασίου πέρυσι ήταν βοηθός του Νίκου Νεντίδη στους «πράσινους» στη Φούτμπολ Λιγκ το πρώτο εξάμηνο, πριν την έλευση του Νίκου Καραμπετάκη και συνεπώς γνωρίζει καλά τα… κατατόπια και δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ παλιότερα δούλεψε σε Νέστο Χρυσούπολης, Κ20 Ηρακλή και Αχιλλέα Τριανδρίας. Το θέμα συνεργατών δεν έχει ξεκαθαρίσει, όπως και το αν υπάρξουν ιδιαίτεροι χορηγοί-αιμοδότες οικονομικά στο νέο Αγροτικό, για μεγαλύτερη… ανάσα και άνεση στις μεταγραφές.

Share it