Search

Δύο μπασκετμπολίστες του Αίαντα Κομοτηνής στο… πλευρό του Παναγιώτη Γιαννάκη

Ολοκληρώνονται περίπου τρεις εβδομάδες από την επιτυχή υλοποίηση του πρώτου Διεθνούς Τουρνουά καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, που διοργάνωσαν στην Κομοτηνή ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» και η Ομοσπονδία Σωματείων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ).

Τρεις ημέρες γεμάτες ένταση, πάθος, χαρά, αγωνία και κυρίως αθλητικού θεάματος που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην περιοχή μας, με πρωταγωνιστές αθλητές των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας, Βουλγαρίας και Κύπρου, αλλά και μια ομάδας συντελεστών που εργάστηκαν επί πολλούς μήνες για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της διοργάνωσης έγινε παρουσία του «Δράκου» του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος έδωσε το παρών για να ενισχύσει την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων, μια παρουσία η οποία προσέλκυσε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής, όπου και διεξήχθη, πλήθος κόσμου αλλά και νέων παιδιών, που συνδύασαν το αθλητικό αυτό γεγονός με την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ένας εξ αυτών ήταν ο μικρός Χρήστος Φελάκης, ο οποίος συνοδεία φίλων του βρέθηκε στον αγώνα αλλά και στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» πριν την έναρξη, για να φωτογραφηθεί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και μιλήσει μαζί του για την πρόσφατη εμπειρία του, στο μπασκετικό καμπ του  πρώτου, ήτοι το Giannakis Academy, στο οποίο βρέθηκε, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την 2ηπερίοδο του φετινού προγράμματος, από τις 23 έως και τις 29 Ιουνίου στην Χαλκιδική.

Ο Χρήστος Φελάκης, καθώς και ο Σαράντης Δήμου που επίσης παρακολούθησε το camp, είναι παίκτες του Αίαντα Κομοτηνή. Επομένως όπως εξήγησε ο Χρήστος μιλώντας στον «ΠτΘ» η επιλογή του κατασκηνωτικού αυτού προγράμματος για τον ίδιο ήταν δεδομένη, διότι «λατρεύω το μπάσκετ και ήθελα να εκπαιδευτώ από τον θρύλο του μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη».

Όπως εξήγησε, το ολοήμερο πρόγραμμα του camp εμπεριείχε προπόνηση μπάσκετ πολλών ωρών καθημερινά, όπου μεταξύ άλλων χωρισμένοι σε ομάδες έπαιζαν 3 on 3 αγώνες, ενώ την τελευταία ημέρα διοργανώθηκε τελικός αγώνας με την ομάδα PARTIZAN από τα Σκόπια.

Το πρόγραμμα αυτό το παρακολούθησαν πολλά παιδιά από όλη την Ελλάδα, με τον Χρήστο να αξιοποιεί την ευκαιρία αυτή να γνωρίσει νέα άτομα, με τα οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για το άθλημα. «Όλα ήταν υπέροχα διοργανωμένα, το κατασκηνωτικό συγκρότημα, το team του Γιαννάκη ήταν αξιόλογο και φύγαμε πολύ ευχαριστημένοι γεμάτοι εμπειρίες και όνειρα» τόνισε στον Παρατηρητή της Θράκης, υπογραμμίζοντας πως το βασικότερο μήνυμα που του μετέφεραν ήταν «το πνεύμα του μπάσκετ, που δεν είναι άλλο από τη δύναμη της ομαδικότητας».

Share it