Search

Photos: Πρώτο δείγμα θετικό για Βιστωνίδα και ΑΕ Ξάνθης

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Φελώνη, Βιστωνίδα και ΑΕ Ξάνθης με τον οικοδεσπότη ΑΟΒ να αναδεικνύεται νικητής με 1-0.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά θετικά δείγματα στο γήπεδο, αν και οι δύο βρίσκονται σε πολύ αρχικό στάδιο στο κομμάτι της προετοιμασίας τους, με την ΑΕΞ μάλιστα να έχει και πολλές αλλαγές στο ρόστερ ενώ απο την άλλη πλευρά η ομάδα της Βιστωνίδας που είχε και κάποιες απουσίες έδειξε πως συνεχίζει απο εκεί που τελείωσε την περσινή χρονιά.

Το γκολ της νίκης για την Βιστωνίδα σε ένα παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν πέτυχε ο Καμπουρίδης, με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ Γιουράι Μπούτσεκ και Χρήστο Μαλαδένη που προπονούν τις δύο ομάδες να βγάζουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα αλλά και παίκτες.

Για την ομάδα Βιστωνίδα ο Γιουράι Μπούτσεκ ξεκίνησε με τους: Λαπαδώνη, Τζεβελέκη Ζαχ., Φραγκούλη, Δρακίδη, Μαμαλίγκατζη, Κυράπογλου, Τσεπνόγλου, Αγγελίδη, Τζεβελέκη Φ., Ξενιτίδη, Καμπουρίδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μανιάς, Καραμανάβης, Καζάκος, Χράλ Ογλού, Γκατζόγιας, Ιωάννογλου, Τοπούζογλου και τρείς υπο δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Για την ΑΕ Ξάνθης ο Χρήστος Μαλαδένης ξεκίνησε με τους: Ζώη, Μαλαδένη Μιχ., Μπάτζιο, Μαλαδένη Βαγγ., Τοπουζίδη, Εγκέ, Ξανθόπουλο, Καρυπίδη, Χατζηπατέρα, Ταρκάν και υπο δοκιμή. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Μεμέτογλου Ταχ., Μαλκότς, Κίρατζη, Τσαλίκης, Μουσταφάογλου, Φεράτογλου και ένας υπό δοκιμή.

Share it