Search

Φιλικό ξεμούδιασμα για Ορφέα Ξάνθης κόντρα στον Αστέρα Μαγικού!

Φιλικό παιχνίδι περισσότερο ξεμουδιάσματος έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Λευκόπετρας ο Ορφέας Ξάνθης που υποδέχθηκε τον Αστέρα Μαγικού, με την ομάδα του Ορφέα να κερδίζει με 7-1.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή με αρκετές αλλαγές, με τον προπονητή του Ορφέα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, απέναντι στην ομάδα του Άγγελου Γιοβανόπουλου που με 4 μέρες προπόνηση και αρκετές δοκιμές  παρά την βαριά ήττα να βγάζει χρήσιμα και αρκετά θετικά μάλιστα στοιχεία.

Άλλωστε στον Αστέρα γνωρίζανε εξ΄αρχής πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στον Ορφέα που και ποιο ποιοτικός είναι αλλά και πιο έτοιμος ως ομάδα, μια και η ομάδα του Μαγικού δεν έχει συμπληρώσει καν εβδομάδα απο την έναρξη της προετοιμασίας της και είχε και περίπου μια 11αδα δικαιολογημένα, φοιτητές, εργασία αλλά και σε διακοπές κάποιοι παίκτες,απόντες.

Τα τέρματα για τον Ορφέα Ξάνθης σημείωσαν οι Μουμίνογλου Τουγιάλ(3), Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(2), Θόδωρος Τορομανίδης και Κλεντής Ζιγκολάρι ενώ για τον Αστέρα σκόραρε ο Χρήστος Ξανθόπουλος.

Επόμενο φιλικό γκα τον Ορφέα το ερχόμενο Σάββατο 12 Αυγούστου με την Ασπίδα Ξάνθης στην Λευκόπετρα, ενώ για την ομάδα του Μαγικού ακολουθεί το παιχνίδι με την Κεσσάνη Ερασμίου στο Μαγικό την Πέμπτη 10 Αυγούστου αλλά και αυτό με τον Άτλα Σελίνου στις 12 του μήνα.

Share it