Search

Πρώτη με το μυαλό στις εξελίξεις στην Football League για τους Θρακιώτες της Δόξας Δράμας(+pics)

Μέσα σε κλίμα αναμονής και με έντονα τα χαρακτηριστικά της αβεβαιότητας για την τελική κατάληξη στο θέμα της κατηγορίας ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας η προετοιμασία των παικτών της Δόξας Δράμας για το νέο πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν.

Η ομάδα της Δόξας Δράμας, οπου θα αγωνίζονται τη φετινή χρονιά ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας και ο Κομοτηναίος Φώτης Πριτσίδης, με προπονητή τον βετεράνο παίκτη της Ξάνθης Άγγελο Διγκόζη και Τεχνικό Διευθυντή τον βετεράνο του Πανθρακικού, Νίκο Ιωσηφίδη, αναμένει με αγωνία την απόφαση της ΕΠΟ για το ποιά θα είναι η 18η ομάδα που θα αγωνιστεί στην Δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην θέση του Αγροτικού Αστέρα.

Η αναμονή θα διαρκέσει λίγες μόνο μέρες ακόμη. Βέβαια από την άλλη ο Άγγελος Διγκόζης με το επιτελείο μπήκαν κανονικά σε ρυθμούς δουλειάς. Δυστυχώς, όπως αναφέρει το Sportdrama.gr, το έμψυχο υλικό που έχει στην διάθεση του είναι πολύ μικρό σε αριθμό μιας και η κατηγορία θα καθορίσει την ποιότητα και το επίπεδο των παικτών που θα διαθέτει για την συνέχεια.

Πέρα από όσους ήδη ανακοινώθηκαν, νεοαποκτηθέντες και παραμένοντες, ο Διγκόζης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει μια εξάδα παικτών από την ομάδα της Δόξας  «Αντώνης Καστρινός» από το τοπικό πρωτάθλημα που αποτελεί το φυτώριο της μεγάλης ομάδας. Οι δοκιμές αυτές θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι την Παρασκευή με εναλλαγές προσώπων για μια εμπεριστατωμένη εικόνα του υλικού που υπάρχει αυτή την στιγμή για την υποστήριξη της ομάδας.

Οι προπονήσεις και ο δοκιμές θα συνεχιστούν μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας που η ομάδα θα ανηφορίσει για τον Βώλακα και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί, αναμένεται να ακολουθήσουν τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα με τα οποία είναι σε συνεχή επικοινωνία ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας, Νίκος Ιωσηφίδης.

 

Share it