Search

Με Νεόφυτο Σαββίδη η πρώτη του Απόλλων Παραλιμνίου!

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της παρουσίας της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ Εθνική, ξεκίνησε η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου παρουσία και τον πρώην τερματοφύλακα των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης Νεόφυτου Σαββίδη.

Ο ταλαντούχος νεαρός Σερραίος κίπερ είναι το ένα απο τα τρία αποκτήματα που έχει αποκτήσει  η ομάδα του Παραλιμνίου, μαζί με τους Πολυζωίδη και Παπαδόπουλο.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το serresgoal, με πίστη, αισιοδοξία, όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλύτερο στην φετινή χρονιά, έχοντας την εμπειρία της περασμένης χρονιάς, έδωσαν όλοι το παρόν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Προπονητικό τιμ, παίκτες, Διοίκηση και φίλοι της ομάδας.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος του χωριού, Πατήρ Παύλος, ανέλαβαν δράση ο Παύλος Δημητρίου, με την βοήθεια του γυμναστή Θοδωρή Καννά, αλλά και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Κατζίβελο και η δύσκολη και επίπονη περίοδος της προετοιμασίας μόλις ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν όμως ευδιάθετοι παρά την υπερβολική ζέστη της ημέρας και να εκτελούν με ακρίβεια ότι τους ζητούνταν.

Share it