Search

Ετοιμάζεται για μοναδικές στιγμές στην Σερβία ο Λεύκιππος Ξάνθης με φιλικό κόντρα στην Παρτιζάν! Το πλήρες πρόγραμμα του ταξιδιού

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι παίκτες των τμημάτων της Παίδων και Εφήβων της Ακαδημίας του Λεύκιππου Ξάνθης, καθώς απο τις 10 έως και τις 14 Αυγούστου θα βρεθούν στην Σερβία οπού θα αντιμετωπίσουν σε φιλικά παιχνίδι την σπουδαία Παρτιζάν Βελιγραδίου αλλά και την Κωνσταντίν Νίς.

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας που θα αναχωρήσει στις 10 Αυγούστου και θα συνοδεύεται απο τους προπονητές των τμημάτων Πάνο Πεχλιβανίδη(Εφηβικό), Μίλαν Ψάλτου(Παιδικό) όπως και ο Νίκος-Ορέστης Ρετζέπης που είναι η τελευταία προσθήκη στο τεχνικό τιμ του Λεύκιππου. Πέρα όμως απο τους προπονητές την αποστολή του Λεύκιππου θα συνοδέψουν ο Πρόεδρος Ματθαίος Σαββίδης αλλά και ο Γενικός Αρχηγός Αναστάσιος Ρούμογλου.

Στην Σερβία η ομάδα του Λεύκιππου θα δώσει δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Παρτίζαν, στις 11 και 13 Αυγούστου, ενώ στις 14 Αυγούστου θα αγωνιστούν απέναντι στην Κωνσταντίν Νίς. Μάλιστα πέρα απο τα παιχνίδια οι πιτσιρικάδες του Λεύκιππου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δια ζώσης το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Σερβία στις 12 Αυγούστου στο Βελιγράδι.

Αξίζει να τονίσουμε πως για την υποστήριξη της αποστολής ο σύλλογος θα μισθώσει λεωφορείο για τη μεταφορά των αθλητών, των συνοδών τους και των προπονητών των τμημάτων.

Share it