Search

Γκολ και θέαμα στο φιλικό των Νέων της Ξάνθης με την ΑΕΚ στην Καβάλα!

Φιλικών συνέχεια για την ομάδα Νέων της Ξάνθης, που βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ Καβάλας για ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό τέστ με την τοπική ομάδα.

Ο Κώστας Προδρομίτης είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές αλλαγές και να δοκιμάσει διάφορα πράγματα που έχει στο μυαλό του. Με την ομάδα της Ξάνθης παρότι ξεκίνησε αρκετά νευρικά το παιχνίδι με τον πολύπειρο πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Κώστα Άγγο να πετυχαίνει δύο τέρματα και τον έτερο πρώην ξανθιώτη Μπάμπη Προβατίδη να είναι επίσης σε εξαιρετική μέρα η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0, με την αντίδραση όμως των παικτών του Προδρομίτη στο τελευταίο ημίωρο να είναι εντυπωσιακή.

Αρχικά η ομάδα της Ξάνθης μείωσε με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο σε 3-1, ενώ εν συνεχεία ο Οκάν Σουλεϊμάν έκανε το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ παρά τις πολλές καλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα της Ξάνθης.Άτυχος στάθηκε ο Κώστας Ζουρνατζίδης, με το νεαρό κίπερ της Ξάνθης να αποχωρεί μόλις στο 5′ τραυματίας. Επόμενο τεστ για τους ξανθιώτες αυτό  κόντρα στην ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Για την Ξάνθη αγωνίστηκαν οι: Ζουρνατζίδης(5′ Καλαϊτζής), Θεοφυλάκης, Χασάνογλου, Χατζηχρήστος, Τσέλα, Τσάπαρης, Πατσιώρας, Χατζής, Δημητρίου, Ιωάννου, Δουλγέρης, Παπαδόπουλος, Σουλεϊμάν, Παπάζογλου, Κιολέιδης, Γκίκα, Καλογιάννης, Αγγελόπουλος και Γιανναράκης.

Share it